2777
2789

ما تصمیم داشتیم از امسال دوباره برای یه رشته دیگه بریم آزاد دوتایی 

که همین حوالی به سرم زد که فرهنگیان هم خوبه 

همسرمم حمایت کرد خوب خلاصه الان مشاوره و فلان رفتیم الان مونده که بخونم تا کنکور شاید بتونم در بیام

نمیدونم چرا دلم بله نمیگه 

احساس میکنم زندگیم میپاشه از هم با اون همه درس خوندن 

و دانشگاه فرهنگیان عم از شهر ما سه ساعت دوره 

هر چی استخاره عم کردم یکیش خوب نیومد 

اگه الان بگم من برای کنکور میخونم همسرم خودش میره دانشگاه منم حالا میخونم نمیدونم جای من بودید چیکار میکردید

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

میرفتم ازاد 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه داری به فرهنگیان ،یا در واقع رشته معلمی ؟برای کنکور می تونی بخونی ،فکر می کنی وقت و انرژیش دار ...

رقابت خیلی زیاده خیلی من که تلاشم رو میکنم روزی ۹ساعت میترسم برم اونم به نتیجه ای نرسه 

فقط از زندگیم زده باشم برای درس 

همم از آزاد بمونم 

رقابت خیلی زیاده خیلی من که تلاشم رو میکنم روزی ۹ساعت میترسم برم اونم به نتیجه ای نرسه فقط از زندگیم ...

رشته ت انسانی هست درسته ؟

چرا نمیری رشته حقوق ،آزاد بخونی ،بعدش راحت می تونی بری سر کار ،مثلا سردفتری بخونی 

من میگم آدم اگه پولش داره و رشته تاپ مورد نظرش نیست الکی وقتش با کنکور هدر نده ،بره آزاد بخونه

😐🤷🏻‍♀️
منم میخوام فرهنگیان بخونم کنکور دادم فرهنگیان ولی مجازنشدم میخوام یباردیگه تلاش کنم شایدشد

شما چند‌ساعت در روز خواندید؟

پایه شما قوی بود؟

شما چند‌ساعت در روز خواندید؟پایه شما قوی بود؟

پایم متوسط بود روزای اول حدود ۵ ۶ساعت ولی روزای نزدیک به کنکور نزدیک به ۱۲ ساعت میخوندم ولی راستش من نتونستم کتاب کنکوربخرم فقط کتابای درسی رومیخوندم وازتوگوشی فیلم آموزش میدیدم 

پایم متوسط بود روزای اول حدود ۵ ۶ساعت ولی روزای نزدیک به کنکور نزدیک به ۱۲ ساعت میخوندم ولی راستش من ...

من پایم ضعیفه ولی خب میدونم ارادش رو دارم مشاورم رفتم گفته هفته ای یه بار آزمون میگیره 

سعی کن اگه میخوای قبول شی کتاب تست زنی بخری اگه در توانت نیست دست دوم بخر فرقی نداره تمیزن اکثرا

من بچم کوچیکه خیلی تلاش کردم که فرهنگیان قبول شم کنکورسراسری هم دادم مجازیم شدم به انتخاب رشته موندم تودوراهی یه دلم میگه انتخاب رشته کنم یه دلمم میگه یه سال دیگه هم بخونم شاید فرهنگیان قبول شم...

من بچم کوچیکه خیلی تلاش کردم که فرهنگیان قبول شم کنکورسراسری هم دادم مجازیم شدم به انتخاب رشته موندم ...

الان چه رشته هایی میتونی بری؟

رتبه ات چند شد؟اگه جای امیدواری داری از رو ترازت بخون حتما

بنظرت فرهنگیان ارزشش روداره که یه سال دیگه هم بخونم؟

بخدا منم تو همین موندم موضوع اینه 

از شوهر و زندگیم موندم بزنم درس بخونم که شاید بشه شاید نشه

ولی اگه قبول شی اره خوب البته مشکلی در مورد فضای یجور گیر اونجا برات مهم نباشه چادر بپوش نماز بخون فلان