2777
2789

ما الان داریم جلسات مشاوره رو میریم

برای مهریه لازمه حتما بریم محضر تا به قاضی بگم بخشیدم یا نه؟ بعد دادگاه و موقع ثبت طلاق باید بگم بخشیدم؟

آخه میگن برای بخشیدن مهریه نیاز به اجازه پدر هست و پدر من هیچ جوره راه نمیاد

کسی خودش یا اطرافیانش طلاق توافقی گرفتن بدونن چجوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جلسه هرجا بریم مرحله بعدی روخودشون میگن‌ که چکار کنین مهریه هم نبخش به اندازه کافی مردا پررو هستن 

توراخدا منو ببخش.من اگه مجبور نبودم اینجوری نمیکردم.من با بهانه ها رفتم که بقیه نفرینم نکنن.مبادا تو ازم ناراحت باشی همینجوریشم روزگارم سیاهه.من به جدایی مجبورم .مواظب خودت باش

من توافقی جداشدم

بله وقتی میری مهریه میبخشی بهت برگه میدن توش نوشته که بخشیدی بعدش میری دادگاه قاضی ازت می‌پرسه که توافقی داری جدا میشی میگی آره بعد از پدرت می‌پرسه که شما راضی میگه اره بعدش میری محضر تموم میشه 

البته من زیر ۱۸ سال بودم همه کارارو باید پدرم بود حالا شمارو نمیدونم

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

مهریه رو نبخش اشتباه محض مگه میخوای شوهر کنی باز که لنگ مهر طلاق باشی بذار قسطی هم شده بده

اووو وقتمو از سر راه نیاوردم، چند ماهه با هم مشکل داریم همینجوری جونم به لبم رسیده چه برسه طولانی بشه!

اونی که طلاق میخواد منم، نامردیه مهریه بگیرم

جدا از اینکه می‌دونم چیزی نداره که بده وگرنه می‌داد 

هر جلسه هرجا بریم مرحله بعدی روخودشون میگن‌ که چکار کنین مهریه هم نبخش به اندازه کافی مردا پررو هستن

چون خودم طلاق می‌خوام دیگه مهریه رو نمی‌خوام

همین که باهام راه بیاد و بی‌دردسر طلاقم بده راضیم

اووو وقتمو از سر راه نیاوردم، چند ماهه با هم مشکل داریم همینجوری جونم به لبم رسیده چه برسه طولانی بش ...

چقدر شریفی🥲

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

اینی که میگی رو من نشنیدم اصلا

برای ازدواج اذن پدر لازمه

ولی برای بخشش مهریه تا جایی که میدونم نه دست خودته

بعدم تو محضر نمیگی تودادگاه میبخشی تو حکم دادگاه مینویسن بخشیده و با حکم میری محضر