2777
2789
عنوان

کسی طلاق توافقی گرفته❓ لطفا بیاین سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینی که میگی رو من نشنیدم اصلابرای ازدواج اذن پدر لازمهولی برای بخشش مهریه تا جایی که میدونم نه دست ...

آهان اینجوری باشه که خوبه👌🏻 خدا کنه

از پایان جلسه آخر تا برگزاری دادگاه چقدر طول میکشه؟

توی اینترنت نوشته یک تا سه ماه

معمولا چقدره؟

و اینکه برای توافقی یه جلسه تشکیل میشه؟ یهو قاضی نگه نه نمیشه طلاق بگیرین!

اووو وقتمو از سر راه نیاوردم، چند ماهه با هم مشکل داریم همینجوری جونم به لبم رسیده چه برسه طولانی بش ...

چرا نامردی باشه الان جدا بشی موقعیت وحق انتخابات برای ازدواج بعدبت خیلی کم میشه همه بهت میگن یک بار ازدواج کردی تو جامعه تا تکو ن بخوری صد حرف برات در میاد 

پس جوانی عمرت احساست هیچ بهایی نداره

مهریه حلال هست گردنش هم هست موقع عقد شما قبول کرده 

بعد مفت با شما باشه واذیت هم بکنه و راحت دربره بره با یه زن دیگم همین کارا رو بکنه 

آهان اینجوری باشه که خوبه👌🏻 خدا کنهاز پایان جلسه آخر تا برگزاری دادگاه چقدر طول میکشه؟توی اینترنت ...

ببین کلا سیاستشون اینه هی کش بدن شاید فرجی شد و اشتی کردن خصوصا در این زمینه طلاق  با اینکار ی جورایی میخوان به زورم شده بگن امار طلاق پایینه و تا فلان تاریخ تعداد طلاق این بوده

اگه یکی از طرفین راضی نباشه خصوصا مرد واقعا خیلی سخته ممکن چن سال طول بکشه

ولی اگر دوطرف بخان و توافق کنن بستگی داره نهایت نهایتش تا شش ماه تمومی که باز به بزرگ بودن شهرتون تعداد مراجعین و زمان بندی و... بستگی داره

انشالله هرچی خیره نصیبت شه موفق باشی

چرا نامردی باشه الان جدا بشی موقعیت وحق انتخابات برای ازدواج بعدبت خیلی کم میشه همه بهت میگن یک بار ...

خب اون که نمی‌خواد طلاقم بده میگه عوض میشم ولی من می‌دونم نمیشه

صد میلیون قراره بهم بده

همونو بده که صفر صفر نباشم خوبه 

رفتم تایپیکات رو خوندم واقعا خوشی زده به دلت اصلا شوهرت مشکلی نداره من فکر کردم چکار می‌کنه چرا میخوای جدا بشی 

حالا مردی که ساده نباشه زبون بازی بلد باشه صدتا کار بهت کنه خیانت کنه و..به دردت میخوره که میخوای ازین جدا بشی 

اشتباه محض می‌کنی اگه جدا بشی قرار نیست همه مثل هم باشیم از لحاظ اخلاقی ورفتار همین تفاوت ها هست که قشنگه 

کم کم زندگی کنید به تعادل می‌رسید اونم به خاطر شما تغییر می‌کنه شمام همین طور 

اصلا زن و شوهر بعد یک مدت مثل هم میشن 

حرفم رو پس میگیرم طلاق نگیر چه برسه بخوای مهر بگیری بشین زندگی کن 

ببین کلا سیاستشون اینه هی کش بدن شاید فرجی شد و اشتی کردن خصوصا در این زمینه طلاق با اینکار ی جورای ...

وای آره قبلا جلسات مشاوره اجباری سه جلسه بوده حالا یهو کردن پنج جلسه

قبلا از خود مشاور باید وقت می‌گرفتی الان حتما از سایت باید نوبت بگیری اونم که هر ماه یه جلسه نوبت میشه!

همین الانش سه ماهه درگیرم از وقتی اقدام به تشکیل پرونده کردم

شوهرم که طلاق نمی‌خواد ولی میگه اگر این زندگی رو نمی‌خوای همون بری بهتره تا با منت بمونی

راضی به توافقی شده

ولی میترسم دلایلم قاضی رو راضی نکنه و هی بفرسته اینور اونور یا به یه جلسه دادگاه تموم نشه

قربونت مرسی❤️ ان شاء الله 

رفتم تایپیکات رو خوندم واقعا خوشی زده به دلت اصلا شوهرت مشکلی نداره من فکر کردم چکار می‌کنه چرا میخو ...

نمیتونم

شوهرم واقعا بی‌عرضه‌ست

یه وام نمیتونه بگیره چون که تا بهش بگن نمیشه میگه باشه

اصلا تلاش نمی‌کنه

پیشرفت توی این زندگی مایل به صفره اگر بدهکار نشیم تازه!

خودش میگه توی جامعه‌ای که باید گرگ باشی یه بچه گربه می‌تونه به من آسیب بزنه

بنظرت این مرد قابل تکیه کردنه؟

تو دادگاه کی گفته اجازه پدر میخواد ؟

برای بخشیدن مهریه میگن دفترخونه‌ها حضور پدر رو می‌خوان که مثلا دختر رو به زور راضی نکرده باشن

ولی برای طلاق توافقی من چنین چیزی نشنیدم

توی دادگاه بگی می‌بخشم حله؟

قبلش که نمی‌خواد بری محضر با سند و مدرک بگی بخشیدم نه؟

نمیتونمشوهرم واقعا بی‌عرضه‌ستیه وام نمیتونه بگیره چون که تا بهش بگن نمیشه میگه باشهاصلا تلاش نمی‌کنه ...

خوب اگه خودت زرنگ باشی چه ایراد داره به هر حال ساده بودن جز شخصیتش هست به نظرم عیب نیست حالا اگه قالتاق بود خوب بود 

بعضی خانم ها هم دوست دارن شوهرشون بی سروزبون باشه تا خودشون رییس باشن تو زندگی 

حالا جدا شی گیر یکی بیفتی چه فایده داره باز این بهتره از بد بودن