2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 20537 بازدید | 168 پست
من خودم سه تا خواهر مجرد دارم يكيش بالاي سي  دوتا ٢٥ و ٢٦ خواهرام واقعا كساني مثل برادرشوهرم ...

دقيقا...چقدر خوبه كه شما اينو درك ميكني...متنفرم از كسايي كه ميگن زرنگ نيستي و اينا...يا اين كه ميگن ازدواجو واسه چي ميخواي برو بگرد حال كن 😬

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝
دقیقا .بخاطر همینه دنبال دخترای سطحی و سن پایین میگردن.قطعا لیاقت خواهرهای شما بالاتره

شما هم نگران نباش

ادم رو هدفها و برنامه هاش مصمم باشه

حتما بهش ميرسه

ما ي عروس اورديم، ٣٤ سالش بود، ليسانس بوده و شاغل نبود

خدا قهرش ميگيره، قيافه و خانواده انچناني هم نداشت

ولي اعتماد ب نفسش فوق العاده بود

تو همون سن كه اومد اصلا از چيزي كوتاه نيومد

از خرجها و بريز و بپاشهاش كه نگم

من خودم عاشق شخصيتشم

از اينكه تو هدفهاش مصمم

خدايي هم اين پنج سال كه اومده، به همچي رسيده

شوهرش مرغداري زده! بچه، خونه انچناني و ...

شما هم اصلا به خودت موج منفي نده

قسمت شما بهترينهاست، رسيدن بهش زمان ميخواد

به زودي زودبهش ميرسي

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم نگران نباش ادم رو هدفها و برنامه هاش مصمم باشه حتما بهش ميرسه ما ي عروس اورديم، ٣٤ سالش بو ...

ممنون عزیزم . خیلی خوب گفتی همین اعتماد به نفس خیلی مهمه و اینکه خودت دست بالا بگیری.ایشالا برای 3 تا خواهر گل شما بهترین پیش بیاد.خیل خوشحال میشم وقتی میشنوم دخترای سن بالا ازدواج موفق دارن.شما هم خانواده با فرهنگی هستین که دختر 34 ساله رو برای برادرتون گرفتین.ببخشید برادرتون چند ساله بودن؟

من مجردی رو دوست داشتم و میتونستم مجرد بمونم ولی رفتار و برخوردهای خونوادم آزارم میداد مادرم هم گه گ ...

مادر منم میگه برو دنبال زندگیت. برو دنبال قسمتت. اونم بنده خدا خسته شده دیگه.خدا به همه کمک کنه

ممنون عزیزم . خیلی خوب گفتی همین اعتماد به نفس خیلی مهمه و اینکه خودت دست بالا بگیری.ایشالا برای 3 ت ...

من خودم برادر ندارم

پسر عمم، جاي برادرم هست

اون زمان ٣٦ بودن

يعني دوسال اختلاف سن

خيلي هم به هم ميان

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بايد در نظر بگيريد خب دختر كه بالاي سي هست خب خواستگارش هم ديگه بالاي سي سي و پنجه خب آدم از پسر سي و پنج ساله توقع داره كه حداقلاي زندگيو فراهم كرده باشه ديگه زنم كه نداشته ميتونسته پولاشو جمع كنه اگه اينطور نباشه يا خيلي بي عرضه بوده يا هر چي دراورده خرج تفريح و خوشگذروني كرده حالا ميخواد زن بگيره به زنش سختي بده 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
واقعا؟ماديات خيلي خيلي مهمه عزيزم اما واقعا تا اين حد ؟مگه يه پسر تازه كار چقدر بايد حقوق بگيره خب ط ...

اره.اخه مشکل من اینه که دورو مون پر ادم پولداره،ولی یه موقعی که برای رفع مایحتاجت پول کم بیاری واقعا عذاب اوره😔تقصیره مادرم شد که ازدواج کردم خودشم الان بیپولیه شوهرمو سوژه کرده.کادو قیمت مناسب بدش میاد،باورت میشه برای مناسبتا پول برای من نمیمونه میدم کادوی خوب برا مادرم میخرم تا حرف نزنه حرصم بده

ولي يه چيزي از من بهتون نصيحت

زندگي اصلا جاي حساب و كتاب نيست

همين كه چشم و دل پاك باشه

جربزه و جرات تلاش و زندگي داشته باشه،اهل كار باشه، دركتون كنه 

مدرك و سطح خانوادگيش مناسبتون باشه

ميشه باهاش زندگي شروع كرد

مسايل مالي اصلا قابل پيش بيني نيست

نه داشتنش اينده رو صد درصد تضمين ميكنه

نه نداشتنش

اره.اخه مشکل من اینه که دورو مون پر ادم پولداره،ولی یه موقعی که برای رفع مایحتاجت پول کم بیاری واقعا ...

آخي عزيزم مادرت كه بايد بيشتر از بقيه دركت كنه 

اما از من مي شنوي اگر شوهرت سالمه ،اخلاقش خوبه ،نجيبه ،كار مي كنه خدا رو شكر كن پولم ان شاالله مياد تو زندگيت 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
بايد در نظر بگيريد خب دختر كه بالاي سي هست خب خواستگارش هم ديگه بالاي سي سي و پنجه خب آدم از پس ...

زدی وسط خال!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
بايد در نظر بگيريد خب دختر كه بالاي سي هست خب خواستگارش هم ديگه بالاي سي سي و پنجه خب آدم از پس ...

قربون آدم چیز فهم. والا یه بنده خدایی داشت منو نصیحت میکرد میگفت همه که اولش همه چی ندارن.کم کم میخرن.فکر کرده بود دختر 18 ساله هستم. دور از جون بعضیها خیلی نفهم هستن

قربون آدم چیز فهم. والا یه بنده خدایی داشت منو نصیحت میکرد میگفت همه که اولش همه چی ندارن.کم کم میخر ...

ولی یه چیزی بگم دوستم! 90% مردها تا قبل از ازدواج پول جمع کن نیستن! مثل همسرم، دیگه بعد از ازدواج هدفمند میشن! چون گرفتار میشن .. پول اجاره خونه، خورد و خوراک و... باید خیلی خوش شانس باشی اون 10% اقایون بیان خواستگاریت! که نصیب من یکی نشده! ولی با کسی ازدواج کن که استخدام یه جایی باشه و عاشقت باشه اینجوری بخاطر عشقی که بهتون داره تمام درامدش رو به پاتون میریزه. 

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

عزيزم منم 37 سالمه و مجردم. فقط از من بتو نصيحت. با کسي درد و دل نکن. منم شغل و تحصيلات فوق العاده خوب. درامد بسيار بالانه. اجاره خونه بالا و ... . همه ميگن چه غمي داري تو با اين همه درامد . برو سفر. خوش بگذرون و فلان. ولي هيچ کس تنهايي ادم رو نميفهمه. تا با مثلا صميميترين دوستت هم ميگي برات کيسهايي معرفي ميکنه ک نگم ديگ بهتره. ولي من به اين نتيجه رسيدم که جز خدا حرف دلت رو با کسي نزن چون هيچ کس نميتونه درکت کنه و فقط مي تونن دلت رو بشکنن. منم مشکل تو رو دارم . همه ميگن تو با اين تحصيلات با اين شغل با اين قد و صورت با اين اخلاق مگ ميشه تا حالا ازدواج نکرده باشي؟ هيچ کس باور نميکنه ولي شايد خدا ميخواد بمن و يا اطرافيانم بفهمونه که بله ممکنه. چون تا من خدا نخوام برگي از درخت نميفته. و شما ادمها مغرور نباشين به چيزهايي که دارين

از کساني که از من متنفرند، ممنونم. آن‌ها مرا تقويت مي کنند. از کساني که مرا دوست دارند، ممنونم. آن‌ها قلب مرا بزرگتر مي کنند. از کساني که مرا ترک مي‌کنند، ممنونم. آن‌ها به من مي‌آموزند هيچ چيز تا ابد ماندني نيست. از کساني که با من مي‌مانند، ممنونم. آن‌ها به من معناي دوست داشتن را نشان مي‌دهند.

اينجا زياد ديديم خانوما ازدواج كردن شوهراشون نه درامد درستي دارن نه اخلاق درستي وابسته به خونوادشونن هر روز ميان مينالن با مادرشوهر زندگي ميكنن بدبختي ميكشن خب عزيز من اون دختر بالاي سي سال اينجور خواستگارارو رد كرده 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!