2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 20537 بازدید | 168 پست
8 سال قبل داشتیم ازدواج میکردیم بعد 3 سال سختی و انتظار حتی تا یک قدمی ازدواج رفتیم اما نشد که نشد ...

فکر قبلا رو نکن برنامه بریز مرتب برو بیرون با دوستات باش برو جنگلی کوهی جمعه ها پارکی نماز جمعه و از خدا بخواه همسر الهی ات رو سر راهت بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه فکر میکنن سن دختر که بالا رفت هر مردی بهش معرفی کنی سریع قبول میکنه خیلی سخت و عذاب آوره باور ...

منم همينطورم كليم با مامانم سر اين موضوع بحث داريم ولي دست خودم نيست خيلي از موردا رو حتي دوست ندارم يه بار برم ببينم

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

تو جامعه امروز ما پيشرفت زياد دختر خوب نيست! پسر در حد و اندازشون پيدا نميشه

واسه همين سن پايين ها راحتتر ازدواج ميكنن

ملاك و معيار خاصي ندارن

مثلا برادرشوهرم كسي بهش زن نميداد

رفت ي  دختر ١٣ سال از خودش كوچكتر ، مدرسه اي گرفت

واسه برادرشوهرم جووون ميده

خدايي اگه همسن و تحصيلكرده ميگرفت هر روز بايد سركوفت ميخورد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

من اگه تو خونواده خودم آرامش داشتم هیچوقت ازدواج نمیکردم بخاطر فرار از خونوادم ازدواج کردم. ازدواج بد نیست ولی من زندگی متاهلی برام سخته تحملم کمه آدم رفت و آمدی نیستم دوست دارم اگرم میرم بیرون فقط برم سرکار حوصله تفریح و پارک و مهمونی رو ندارم از الان عزا گرفتم واسه عید چون مجبورم برم پیش خونوادم بازم اعصابم بهم میریزه  کاش زرنگ بودم ازدواج نمیکردم میرفتم دنبال کار واسه خودم تنها زندگی میکردم از دوروبریام فرار میکردم اما با ازدواج هم نتونستم ازشون فاصله بگیرم بازم مجبورم ببینمشون 

منم همينطورم كليم با مامانم سر اين موضوع بحث داريم ولي دست خودم نيست خيلي از موردا رو حتي دوست ندارم ...

آره.خیلی بده.یکی معرفی کردن  تا طرف دیدم نزدیک بود برگردم.تابلو بود معتاده.شغل درست و حسابی نداشت.توی تریا همه بهمون نگاه میکردن. جالبتر اینکه یکی از دوستام معرفی کرده بود دوست که چه عرض کنم دشمن

تو جامعه امروز ما پيشرفت زياد دختر خوب نيست! پسر در حد و اندازشون پيدا نميشه واسه همين سن ...

عزیزم شاهنامه آخرش خوشه . کمی صبر کنین . البته امیدوارم این دختر اینجور نباشه و همیشه خوب بمونه

عزيزم من خودم دوتا برادر بالاي سي سال دارم كه مي خواستن ازدواج كنن من كمي پيگيري كردم  جسارت نش ...

منم سخت نگرفتم موقع ازدواج ولی پشیمون شدم خیلی زندگی بم فشار ارورد میگفتم ای کاش مث بقیه سر پول و...سخت میگرفتم.

تو جامعه امروز ما پيشرفت زياد دختر خوب نيست! پسر در حد و اندازشون پيدا نميشه واسه همين سن ...

بیچاره دختره چطور حرف همو میفهمن واویلا

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.
عزیزم شاهنامه آخرش خوشه . کمی صبر کنین . البته امیدوارم این دختر اینجور نباشه و همیشه خوب بمونه

من خودم سه تا خواهر مجرد دارم

يكيش بالاي سي 

دوتا ٢٥ و ٢٦

خواهرام واقعا كساني مثل برادرشوهرمو اصلا قبول ندارم

متاسفانه اونقدري كه خانمها پيشرفت كردن، پسرهاي امروزي رشد نداشتن

نه عقلي ،نه تحصيلات، نه مردانگي

اكثرشون شخصيتهاي وابسته اي دارن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من خودم سه تا خواهر مجرد دارم يكيش بالاي سي  دوتا ٢٥ و ٢٦ خواهرام واقعا كساني مثل برادرشوهرم ...

دقیقا .بخاطر همینه دنبال دخترای سطحی و سن پایین میگردن.قطعا لیاقت خواهرهای شما بالاتره

منم سخت نگرفتم موقع ازدواج ولی پشیمون شدم خیلی زندگی بم فشار ارورد میگفتم ای کاش مث بقیه سر پول و... ...

واقعا؟ماديات خيلي خيلي مهمه عزيزم اما واقعا تا اين حد ؟مگه يه پسر تازه كار چقدر بايد حقوق بگيره خب طول ميكشه تا زندگيش رو غلطك بيوفته 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   

من مجردی رو دوست داشتم و میتونستم مجرد بمونم ولی رفتار و برخوردهای خونوادم آزارم میداد مادرم هم گه گاهی میگه فلانی با دخترش زندگی میکنه باهم میرن بیرون میرن خرید میرن همه جا خوش مبگذرونن منظورش اینه کاش من پیشش بودم باهم خوش مبگذروندیم ولی مادرم به گذشته فکر نمیکنه چقدر ناراحتم میکرد با تبعیضاتش فکر کنم مادرم پشیمونه از ازدواجم ولی من میدونم اگرم برگردم عقب مادرم همینه عوض نمیشه ثانیه ای نمیتونم تحملش کنم اونقدر رفتارش آزار دهنده است ولی خب آدمها اميدشون اول خداست بعد خونوادشونه ولی من از خونوادم ناامیدم خیلی سخته خونواده پشت آدم نباشه به خیلیا حسوديم میشه