2777
2789
عنوان

مجرد ماندن دختران بالای 30 سال

| مشاهده متن کامل بحث + 20539 بازدید | 168 پست
آخي عزيزم مادرت كه بايد بيشتر از بقيه دركت كنه  اما از من مي شنوي اگر شوهرت سالمه ،اخلاقش خوبه ...

به حرف شاید بگه ولی پای عمل بسیار پولکیه و احترامو در قبال پول و خرج کردن میزاره،اکثر ادما همینن.حتی قیمت کادوهاشم میپرسه😒کلا همون یه چندرغازه شوهرمو خرج میکنه توقع کافی شاپ و رستورانم و مهمونش کردن تو سفررو داره.یعنی دلم خونه...الان یه داماد دیگه پولدار پیدا کرده در حد احتمال تازه ،نیومده هنوز،  داره پیش پیش  تبعیض بین دامادا قایل میشه

ولی یه چیزی بگم دوستم! 90% مردها تا قبل از ازدواج پول جمع کن نیستن! مثل همسرم، دیگه بعد از ازدواج هد ...

عزیزم این موردی که شما میگی وجود نداره هم استخدام باشه . هم عاشق من

مگه میشه

مگه داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین . شما چقدر قشنک میگی. انسان مثبتی هستین

اينا همش تجربه زندگي خودم هست

نه اينكه بگم پشيمونم

ولي چيزايي ب چشم ديدم كه نگاهمو عوض كرده

من خودم اول زندگي خونه انچناني داشتم، مامانم وضع مالي خوبي نداشت، ولي براي ابروي من بهم جهاز انچناني داد

پدرشوهرم بهمون ماشين داد

بهترين عروسي گرفت

شوهرمم كارمند بود و حقوق ماهيانه داشت

يعني من بدون هيچ قسط و بدهكاري واردزندگي شدم كه همه چيزش فراهم بود

ي درامد ماهيانه هم بود كه خرج زندگيم شه

الان بعد شش سال  

باورتون ميشه ما هزارتومن پس انداز نداريم

در عوضش كلي قسط داريم  

دوستام اول زندگي هيچ كدوم نداشتن ، الان همشو دارن

جدا از داشته هاشون، حس مثبت پيشرفت كه توي زندگي داشتن،حسابي بهشون انگيزه داده

ولي من 

( بديهاي ما هم بخاطر ناباروري شد كه درگيرش شديم، گفتم شايد براتون سوال شه  )

اصلا اينده قابل پيش بيني نيست 

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
عزیزم این موردی که شما میگی وجود نداره هم استخدام باشه . هم عاشق من مگه میشه مگه داریم

ارع به زودی پیش میاد، منطورم این بود که هیچی نداره فقط خودش و لباساش هست بعلاوه شغلی که میره سرکار

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عزیزم این موردی که شما میگی وجود نداره هم استخدام باشه . هم عاشق من مگه میشه مگه داریم

البته از نظر من اينكه يه خواستگار اخلاقش خوب قيافش خوبه شرايطش خوبه دليل بر قبول نيست آدم بايد با كسي ازدواج كنه كه به دلش بشينه دركش كنه بهش ثابت شه حرف همو ميفهمن الكي نيست حرف يه عمر زندگي اما متاسفانه اكثر دخترا فكر ميكنن حتما بايد شوهر كنن شوهر بايد آرامش بياره نه اينكه بلاي جون تنهايي بهتره واقعا 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
عزيزم منم 37 سالمه و مجردم. فقط از من بتو نصيحت. با کسي درد و دل نکن. منم شغل و تحصيلات فوق العاده خ ...

منم اصلا با کسی درد دل نمیکنم.نمیدونم خدا داره چی منو امتحان میکنه.خیلی سختی کشیدم.تا دیر وقت سرکار میموندم تا توی کارم جا بیفتم.خیلی تلاش کردم تا خودم به اینجایی که هستم برسونم.هیچکس کمکم نکرد.الان از حقوقی که میگیرم راضی هستم.از داشته هام راضی ام.اما از کار خدا سر در نیارم...

اينا همش تجربه زندگي خودم هست نه اينكه بگم پشيمونم ولي چيزايي ب چشم ديدم كه نگاهمو عوض كرده من خو ...

یعنی تمام زندگیتون خرج ناباروری شده? الان بچه دارید?

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
به حرف شاید بگه ولی پای عمل بسیار پولکیه و احترامو در قبال پول و خرج کردن میزاره،اکثر ادما همینن.حتی ...

عزيزم فكر مي كنم بيشتر مشكلت با مامانته تا همسرت ،مادرت حتي اگر داماد ديگه اش ميلياردر باشه هم نبايد مقايسه كنه و زندگي شما رو تحت تاثير قرار بده ،من بودم ارتباطم رو كمتر مي كردم ،زندگيت خيلي مهمه 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
عزيزم فكر مي كنم بيشتر مشكلت با مامانته تا همسرت ،مادرت حتي اگر داماد ديگه اش ميلياردر باشه هم نبايد ...

اره رفت و امد نکن، به زور نمیشه خودت رو تو دل کسی جا کرد که!

البته از نظر من اينكه يه خواستگار اخلاقش خوب قيافش خوبه شرايطش خوبه دليل بر قبول نيست آدم بايد با كس ...

اینکه میگی به دل بشینه خیلی خوبه.اگه به دل نشینه هر چی هم داشته باشه بی فایدس

اینکه میگی به دل بشینه خیلی خوبه.اگه به دل نشینه هر چی هم داشته باشه بی فایدس

وقتی خیلی دوستت داشته باشه احتمال اینکه به دل شما بشینه خیلی زیاد میشه.

یعنی تمام زندگیتون خرج ناباروری شده? الان بچه دارید?

هنوز نه

از حقوق شوهرم همش قسط وامهايي ميشه كه گرفتم

و صرف درمان شد

داشته هاي اوليمون كم نشده

ولي چيزي بهش اضافه نشده

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
اول همه بگم من خودم یکی از اون دخترهام.سنم بالای 30 ساله.تحصیلات کارشناسی دارم.شاغل هستم و ظاهر و خا ...

ایضاً اینجانب کاملاً شبیه شما هستم

من 36 سالمه

تازه خوبه بعضیا فکر میکنن سخت گیرم درصورتی که آدم نرمال نیومده سراغم و کلاً کم خواستگارم

یه نفر تو زندگی من هرگز بخشیده نمیشه