2777
2789

تو رو خدا یکی بگه 😭😭😭مثلا از همون اول بزرگ و پر رنگه ینی طوری هست که براحتی بشه با چشم دید؟؟؟ و

من چندجا مشکوک به لکه شدم ولی وقتی خیلی‌ دقت کنی دیده میشه و اینکه لکه بزرگ نیست و خییلی کمرنگ هستن و بعضی وقتا پر رنگن بعضی وقتا کمرنگ 

بعد اگه پیسی باشه در عرض چند مدت تو همه جای بدن پخش میشه بنظرتون ؟؟؟

به خانوادم نشون میدم میگن تو دیوونه ای ما هیچی نمیبینیم در صورتیکه خودم میبینم اصلا بهم اهمیت نمیدن و میگه تو خیلی حساسی و هر چقدر به مامانم میگم بریم دکتر میگه بری دکتر مسخرت میکنه چون واقعا چیزی نیست 

دارم میمیرم از فکر و خیال 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم از ی لک سفید کوچیک شروع شد یواش یواش بزرگتر شد، بعد جاهای دیگش هم دراومد، رفتیم دکتر گفت پیسی استرسی هست و با دارو رفع شد، اگر تو خانواده دو طرف پدر و مادر پیسی ارثی نداشته باشی نگران نباش رفع میشه

همسرم از ی لک سفید کوچیک شروع شد یواش یواش بزرگتر شد، بعد جاهای دیگش هم دراومد، رفتیم دکتر گفت پیسی ...

مادربزرگم پیسی داشت 

برای منم اندازه نقطه هستن سفیدیا دارم میمیرم از استرس 😭 

برای همسر شما لکه های سفیدش رفع شد یا فقط پیشگیری کرد؟

مادربزرگم پیسی داشت برای منم اندازه نقطه هستن سفیدیا دارم میمیرم از استرس 😭 برای همسر شما لکه های س ...

داره رفع میشه، نباید دیگه استرس داشته باشه و پرهیز غذایی کنه وگرنه باز ممکنه بشه