2777
2789
عنوان

یعنی چی این چه وضعیه قلمچیه

167 بازدید | 8 پست

یه آزمون ۱۷ مرداد تشریحی داره من نمیخواستمم شرکت کنممم من تابستون نمیتونم دوازدهم بخونم دارم دهم و بازدهم و جمع میکنم 

بعد یه لیست فرستادن که اسم منم توشه گفتن اینا از طرف کانون اومده و باید شرکت کنن 

یعنی چی چرا خب من دوست نداااارم

بقیه برای شرکت باید هزینه بدن 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
همین جورین با زور

والا نه بورسیه کانون بودم نه ترازم افتضاحه بوده 

این کاراشون چیه اه 

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون ترازت خوبه زورت میکنن شرکت کنی

بدبختی گیر کردیمااا

برم سفید بدممم؟

چون من اون روز آزمون خود قلمچی دارم نمیتونم نرم کانون 

برمم ک نمیزارن برگردم 

بدبختی گیر کردیمااابرم سفید بدممم؟چون من اون روز آزمون خود قلمچی دارم نمیتونم نرم کانون برمم ک نمیزا ...

اینا واسه پیشرفت و بهتر شدنته

حالا تو بخون رفتی سرجلسه به مشاورت بگو ببین چی میگه

دختری که آینده را دید💙🦋

اینا واسه پیشرفت و بهتر شدنتهحالا تو بخون رفتی سرجلسه به مشاورت بگو ببین چی میگه

عزیزم من مشاورم داره برام ده و یازده و جمع میکنه واقعا دیگه وقت پیسخوانی دوازدهمو ندارمم تمام روزام ۹ ساعته پره