2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همکار نامزده شه نمیدونم دوست دخترشه نمیدونم این یارو اول میخواست با من اشنا بشه من محلش ندادمبع ...

ای بابا.دختر چقدر ساده ای.خواسته حسادتت ببینه.که دید الحمدلله....شما چرا ناراحت شدی.....اگه میخواستیش چرا ردش کردی...اگه هم هنوز نمیخوایش.ناراحت شدنت بی معنیه...من بودم...خندم میگرفت...مثل پسر بچه ها اومده گفته اسباب بازی من قشنگ تره😂

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
والا همکار نامزده شه نمیدونم دوست دخترشه نمیدونم این یارو اول میخواست با من اشنا بشه من محلش ندادمبع ...

اهان پس میخواست تو رو بسوزونه

این دفعه کم نیار بگو مبارکه صاحابش

با گفتن یه گوه نخور بهش خوشحالمون کن دلت هم خنک میشه ، اخه کدوم بیشعوریه‌که اینجوری با یه خانوم حتی یه دختر سه ساله حرف میزنه این بابا اصلا شعور و امادگی ازدواج نداره

قیافه پشت کوهی چطوریه؟ به نظرم ادبیات قشنگی نیست ..

اتفاقا همونا ازهمه هم خوشگلن ترن

مثلا عشایر عزیز،یا روستایی ها 

کلا خیلی نازن

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

وا خب چرا به شما میگه؟؟فک میکنه شما حسودی میکنیدبه نظر من ایندفعه اومد بگه، فقط بخندین و بی تفاوتی ب ...

میخواستم همینو بگم واقعا بهترین جواب این آدما فقط سکوته هیچی به این اندازه ضایعشون نمیکنه