2777
2789
چرا با پسری که نامزد داره صحبت کردی؟؟

عزیزم من صحبت نکردم 

من غلط کنم صحبت کنم با این بشر 

ولی شما وقتی داخل یه محیط کاری هستی  همه سلامت روان ندارن مثلا طرف میاد خودش حرفشو بی مقدمه میزنه میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون دختره هر چی باشه از نظره پسره خوشگله، چون دوسش داره!!تو چرا وارد این بحثا میشی که کوچیکت کنه؟

عزیزم من غلط کنم با این بشر صحبت کنم 

میگم ادم داخل محیط کار که هست همه ی همکارانش سلامت روان ندارن 

خود طرف میاد حرفشو میزنه و میره 

این ادم اولا میخواست با من اشنا بشه من ریدم روش 

بعد از مدتی گفت من ازدواج کردم و... 

گفتیم مبارکه بسلامتی 

بعد دیروز اومد عکس نامزدشو به همکارای خانم نشون داد 

منم دیدم 

بعد ب یکی از همکارا گفت خانم فلانی ( من ) قشنگتره یا نلمزدم 

دختره گفت هرکسی زیبایی خودشو داره 

یهو رو کرد ب من گفت نامزدم......

عزیزم من صحبت نکردم من غلط کنم صحبت کنم با این بشر ولی شما وقتی داخل یه محیط کاری هستی همه سلامت رو ...

میگفتی محکم نگهش دار سر نخوره برینه به هیکلت

ناراحت بشم ؛ ناراحت میکنم 😌🤨

عزیزم من صحبت نکردم من غلط کنم صحبت کنم با این بشر ولی شما وقتی داخل یه محیط کاری هستی همه سلامت رو ...

بگو خدا زیادش کنه 😂، شاید بر اثر حرفت فردا پس فردا 4 تا زن گرفت😂😂😂. 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

والا همکار نامزده شه نمیدونم دوست دخترشه نمیدونم این یارو اول میخواست با من اشنا بشه من محلش ندادمبع ...

تا فیها خالدونش داره میسوزه که اینطور گفته😂

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ