2777
2789

شنبه ازمون داشتم برای بار چندم رد شدم

گفت ی ماشین و میخوای بیاری تو حیاط نیم ساعت باید بهت آدرس بدیم بیاری داخل  

گفت ما توخونمون ماشین نداشتم بار اول قبول شدم

بعد تو ماشین تو حیاطه همش رد میشی😓

خیلی احساس بدی بهم دست داد

تقصیر منم نیست

حیاطمون کوچیکه

بیرونم تاحالا نبردم چون گواهینامه ندارم میترسم  ماشین ب ماشین کسی خش بیفته گواهینامه ندارم شر میشه

مربیمم ک هیچی یاد نداد درست اینقد آدم بدی بود از آموزشگاه بیرونش کردن میگفتن کلاسارو نیم ساعته میپیچونده

شانس گواهینامه هم نداشتیم تا چیزی هم میشه میگن غلط کردی تو رو چ ب گواهینامه😓😓

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین میخوای یاد بگیری باید تنها ماشین برونی راه دوری هم نرو تو کوچه تون هرروز ی چیز تمرین کن .. فقط یادت باشه اولا باید با سرعت خیلی کم بری تا تو دستت بیاد.. کم کم میفهمی چه موقع چه کاری باید انجام بدی .. اموزش انلاین هم ببین

تا ماشین سوار نشی مهارتشو به دست نمیاری

یه نفر که گواهینتمه داره باید کنارت بشینه تو تایمی که خیابون ها خلوته مثل ظهر ها یا صبح زود بربن جاهای خلوت تکرار وتمرین داشته باشین

تنها راهش همینه

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

ب من کلی گفتن ی جوریه کل فک و فامیل میدونن گواهینامه نگرفتم

ینی درکل امتحان ندادم اصلا

همه ام ی حرف میزنن میگم ب کسی ربطی نداره

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️