2777
2789

والا من قبلا خیلییی بدنمو دوست داشتم از وقتی یه معیارای زیبایی داخل اینستا یا چمیدونم بازیگرای هالیود یا کیپاپ دیدم با اینکه هیکلم بد نیست حس میکنم چاقم😐 خودمم میتونم اشتباهه ولی اونجوری بیشتر دوس دارم

منم حس میکنم چاقم با اینکه قدم ۱۶۹ وزنم ۵۷ هست 

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی که همیشه فکر میکنم لاغرم کلا بشم هشتاد کیلو هم هی فکر میکنم شست کیلوم هنوز تا اطرافیان مگه بگن تا یکم به خودم بیاد یا خودمو وزن کنم البته الان ۶۵کیلو هستم و خیلی از اندامم الان راضیم

تو عالیییمن 170قد وزن 67🙁 بیشتر حجمم عضلس اصلا وزنم دیده نمیشه ولی راضی نیستم

عضله سنگینه واقعا سخت نگیر ب خودت 

خداییش عاشق اندام اسکینی ام نمیتونم با خودم کنار بیام

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

منم روزی چند بار خودمو وزن میکنم. شکمم رو مخمه

دقیقااا شکمم میرم ورزش چنان تخته استادم بهم میگه کمر سک.. سی😂😂 

میام خونه شام میخورم یکم زیادی میخورم میزنه بیرون 

خب لامصب بمون داخل دیگه

بعد یه کلیپ دیدم پسره دور رونشو اندازه گرفتن 56 بود میگفتن رونات بزرگه رفتم متر برداشتم مال خودمو گرفتم 61 بود اصن ناامید شدم از زندگی😂😂😂💔💔

تو عالیییمن 170قد وزن 67🙁 بیشتر حجمم عضلس اصلا وزنم دیده نمیشه ولی راضی نیستم

اره منم وزن عضله هام بالا مثلا سایزم ۳۸ولی وزنم ۶۵و این حدودا تازه وقتی سنگین کار کنم حجم میگیرم وزنم میره بالا با اینکه شکم و اینا ندارم ولی وزنم بالا

منم دوس دارم بازوهام لااااغر باشه 😂💔 اصن دوست دارم لاغر باشم

منم😭😭😭😭😭