2777
2789
عنوان

شمام همش حس میکنید چاقید یا خیلی لاغر⁉️🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینطوره ، بعد زایمانم شکمم خیلی شل و ول شده، غذا که میخورم خیلی میاد جلو😒

ببین همینجوری تو خونه راه میری میری بیرون بچه برمیداری شکمتو منقبض نگه دار 

عضلات شکمت قوی میشه یکم ورزش کن زود میره داخل

خخخ من ورزش شروع کردم لاغر و اسکینی بشم الان حجم گرفتم ،🤣🤣🤣

وای😂😂😂😭😭

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بعد ورزش چیزی نخور سنگین نزن

والا روزایی که پا کار میکنم خیلی پروتئین و غذا میخورم و فرداش کلا استراحت میکنم و فقط میخورم و کلا از شدت درد دیگه نمیتونم ورزش کنم ولی وقتی شکم و پهلو و بالا تنه دارم کم میخورم ولی بازم بازوهام خیلی حجم میگیره زیادم سنگین کار نمیکنم دمبل پنج میزنم

بنظرم همین حالام اسکینی هستی😍

مرسی عزیزم🥲نه زیاد 

یکم تو پرم 

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

ببین همینجوری تو خونه راه میری میری بیرون بچه برمیداری شکمتو منقبض نگه دار عضلات شکمت قوی میشه یکم و ...

ممنون از راهنماییت مهربون، باشه سعی میکنم چون خیلی تو فکرمه این شکمه گنده

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
والا روزایی که پا کار میکنم خیلی پروتئین و غذا میخورم و فرداش کلا استراحت میکنم و فقط میخورم و کلا ا ...

پروتئین بعد ورزش عضله سازه حجم میگیری دیگه باید مثلا اوتمیل یا نمیدونم یه چیز سبک مثل میکس خیار سیب و لیمو ترش بخوری بسوزونی

ممنون از راهنماییت مهربون، باشه سعی میکنم چون خیلی تو فکرمه این شکمه گنده

خواهش میکنم عزیزم ستای 3تایی هر ست  30 تا ورزشای مخصوص شکم هم خیلی خوبه 

و همچینن طناب زدن اگه افتادگی رحم یا فتق نداری با کفش ورزش حتما که آسیب نبینی از روزی 100 تا غذای کم زود لاغر میشی 

اراده میخواد❤️

پروتئین بعد ورزش عضله سازه حجم میگیری دیگه باید مثلا اوتمیل یا نمیدونم یه چیز سبک مثل میکس خیار سیب ...

میدونی خب من با اینکه از اندام های اسکینی خوشم میاد ولی به شدت هم به عضله سازی علاقه دارم بخاطر سلامت زانو و کمر و اینکه دوست دارم وقتی پیر میشم بدنم قوی باشه برا همین میترسم پرتئین کم بخورم عضله از دست بدم...تو دمبل چند کیلو میزنی