والا من قبلا خیلییی بدنمو دوست داشتم از وقتی یه معیارای زیبایی داخل اینستا یا چمیدونم بازیگرای هالیود یا کیپاپ دیدم با اینکه هیکلم بد نیست حس میکنم چاقم😐 خودمم میتونم اشتباهه ولی اونجوری بیشتر دوس دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خخخ من ورزش شروع کردم لاغر و اسکینی بشم الان حجم گرفتم ،🤣🤣🤣
وای😂😂😂😭😭
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
والا روزایی که پا کار میکنم خیلی پروتئین و غذا میخورم و فرداش کلا استراحت میکنم و فقط میخورم و کلا از شدت درد دیگه نمیتونم ورزش کنم ولی وقتی شکم و پهلو و بالا تنه دارم کم میخورم ولی بازم بازوهام خیلی حجم میگیره زیادم سنگین کار نمیکنم دمبل پنج میزنم
وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️
پروتئین بعد ورزش عضله سازه حجم میگیری دیگه باید مثلا اوتمیل یا نمیدونم یه چیز سبک مثل میکس خیار سیب ...
میدونی خب من با اینکه از اندام های اسکینی خوشم میاد ولی به شدت هم به عضله سازی علاقه دارم بخاطر سلامت زانو و کمر و اینکه دوست دارم وقتی پیر میشم بدنم قوی باشه برا همین میترسم پرتئین کم بخورم عضله از دست بدم...تو دمبل چند کیلو میزنی