2777
2789
عنوان

بارها کارما به چش دیدم

103 بازدید | 7 پست

نمیخوام بگم بنده ی خوبی هستم یا انسان خیلی پاک و معصومی هستم اتفاقا بنده ی سرکشی هستم و گناهکاری ولی تو تمام عمرم هرگز به کسی بدی نکردم و دل هیچکس رو نشکوندم هیچوقت کسی رو نفرین نکردم آدمایی تو زندگیم بودن که بدترین بلا هارو سرم آوردن ولی نفرین نکردم ولی به بدترین شکل کارما پس دادن مثلا دوست دوران هنرستانم خیلی صمیمی بودیم جوری که هرشب پیش هم بودیم یا اون پیش من بود یا من خونه اونا بودم آخرهای سال که بود خیلی به من بدی کرد...من خیلی پیشش درد دل کرده بودم راجب خانوادم راجب مادرم راجب شرایط زندگیم و اون همه چیو به همه همکلاسی هامون گفت و کلی راجبم بد گفت سر اینکه به من حسادت میکرد...ولی من بعد چند سال باز بخشیدمش و دوباره دوست شدیم من متاهل بودم و بچه شیر خوار داشتم که یه نفر هی پیام میداد و مزاحم میشد و چیزایی می دونست که من می موندم که کیه و خیلی حالم بد شد جوری که شیرم خیلی کم شد و قط شد از اعصاب خوردی بعد چند وقت دوستم به شکل بدی فوت کرد...بعد فهمیدم زیر سر دوستم بوده من حلالش کردم الهی که روحش شاد باشه من بخشیدمش ولی خدا نبخشیدش...یا نا پدریم خیلی اذیتم کرد ومن سپردم به خدا...ورشکسته شد چندسال افتاد زندان و همه چیزشو از دست داد و باز من برای اینکه برادر کوچولوم خیلی بی قراری میکرد حلالش کردم و بخشیدمش و ازاد شد...یا یکی از فامیلامون وقتی من مجرد بودم خیلی راجبم حرفای بدی میزد که به گوشم رسید و...سال بعد خواهرش با یه پسر معتاد فرار کرد من هرگز دوست نداشتم خواهرش آبروش بره بخاطر بدی های این زن...مادر شوهرم خیلی خیلی اذیتم کرد قشنگ ترین روزای زندگیم رو جهنم کرد پشت سر خانوادم به شوهرم حرفای زشتی میزد من سه ماه باردار بودم منو کشوند تو خونشون و خواهر شوهرمو پر کرد و بجونم انداخت و من با گریه زدم بیرون و وقت بود از شدت ناراحتی وسط خیابون غش کنم و فقط یبار نبود یبار دیگه هم وقتی من خیلی حالم بد بود و بچم سقط شده بود دعوای خیلی بدی بامن کرد ومن باز بخشیدمش ولی امروز فهمیدم بیماری خیلی وحشتناکی گرفته سیاه زخم گرفته و تمام دستاش زخم شدن و من هیچوقت نفرینش نکردم و واقعا از ته قلبم براش ناراحتم و از خدا میخوام خوب بشه...

در اخر میخوام بگم انسان هر کاری میکنه نباید ظلم و بدی و بد ذاتی بکنه چون واقعا کارما هست حتی اگه طرف مقابل ببخشه باز انرژی منفی که به دیگران میدید می‌چرخه تا برگرده به آدم...هیچ وقت نفرین نکنین اونی که باید صدای قلب شکسه رو بشنوه می‌شنوه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عزرائیل نمیفرستی سراغمون یه کامنت بذاریمشوخی کردم😅به خدا شوخی کردم ناراحت نشیخدا یا به جوونیم ر ...

وایی مردم از خنده..

ولی بخدا من هیچوقت راضی نبودم اینجوری بشن ولی امروز که فهمیدم مادر شوهرم اینجوری شد اول هی گفتم ای خدا چطور همچین ویروس نادری بهش منتقل شده و هی اتفاقات مرور کردم یهو شکه شدم دیدم ادمایی که به من بدی کردن همشون بدجور ضربه خوردن

وایی مردم از خنده..ولی بخدا من هیچوقت راضی نبودم اینجوری بشن ولی امروز که فهمیدم مادر شوهرم اینجوری ...

منم به کارما اعتقاد دارم و خیلی خوبه آدم کسایی که بهشون ظلم میشه عاقبتشون رو ببینه

منم دیدم به چشم واقعا به کارما اعتقاد دارمممم

یعنی من امروز دیگه اگه تا امروز میگفتم نه اتفاقی بوده و...امروز دیگه واقعا ایمان آوردم که واقعا کارما هست و انرژی به ادم بر میگرده چه خوب چه بد