2777
2789
عنوان

دو ماهه که ندارمت

577 بازدید | 10 پست

دوماهه که نیستی دوماهه که ندارمت

دوماهه که هنوز جرات نکردم برم خونه خودمون

میگن خاک سرده ادم سرد میشه اما برای من اینجور نبود

خدایا در من چی دیدی که عزیزترینمو بردی

چرا اصلا به خوابم نمیای؟ تو که خیلی خیلی وابسته من بودی

زندگی قشنگم نابود شد

خدایا از صبرت به منم بده پناهی جز خودت ندارم بغلم کن خدایا

حالم خوب نیست انگار پوچم انگار خالی ام

هستم اما درواقع نیستم

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا پاداش کسایی ک این دنیا ب هر روشی امتحان میکنه اون دنیا ک واقعا دنیای اصلی و زندگی اصلی ماست 

ب بهترین صورت جبران میکنه و پاداش صبرشو میده

میدونم خیلی تحمل کردن سخته و گفتن این حرفا آسونه 

ولی باید یجور خودتو قانع و آروم کنی 

ای کاش بری ی بچه ب سرپرستی بگیری 

هم برای تو خوبه هم برای اون طفل معصوم ک صاحب مادر بشه و امید زندگیت باشه 

خدا صبرت بده عزیزم 

همیشه بفکرت هستم ❤️

باارزش‌ترین دارایی انسان داشتن آدم اَمنه .....ولی بابت بچه های گلم شکرت خدا🥰🧍🚶‍♀️‍➡️🧍‍♀️

سلام خیلی به فکرت بودم میدونم حالت خوب نیست

من خودم هم داغ برادر 30 سالمو تازه داماد دیدم هم داغ پسر خواهرم اونم 30 سالش بود تازه میخواست دوماد بشه

من یه فیلم دیدم از آقای تمسکی خیلی بهم کمک کرد بارها و بارها این فیلمو دیدم و به هر کی داغ میبینه پیشنهاد میکنم ببینه

کانال تلگرامشون عضو شو و کلمه سوگ رو سرچ کن و دانلود کن و ببین

mojtaba_tamassoki@

💙

تشبیه درست از مرگ تا حد زیادی میتونه‌ ما رو آروم کنه.خیلیا فکر میکنن مرگ مثل یک هیولا چنگالش رو در تن عزیزانمون فرو کرده!!نه‌ اینطور نیست!به نظرم این دنیا مثل رحم مادر میمونه و کسی که از دنیا میره مثل کسی که متولد شده و به دنیای بزرگتری رفته.

موضوع بعدی اینه که‌ ما باید برای مرگ عزیزانمون معنا پیدا کنیم تا بتونیم عبور کنیم.مثلا دیدید طرف یه پسر ۱۰ ساله داشته که در اثر سرطان از دست رفته و الان مادرش چند ساله که در موسسه محک(درمان کودکان سرطانی) مشغول به‌خدمت داوطلبانه است و به مادران فرزندان سرطانی دلداری میده!اگر بشینی پای درد دلش میگه خدا یه بچه رو ازم گرفت در عوضش من الان مادر دویست تا بچه سرطانی هستم!!به این میگن معنا دادن!
خیلی وقتا تو‌مشاوره میبینم خانومی همسرش رو از دست داده.همسری که صفر تا صد زندگی رو میبرده جلو!!بعضی وقتا وقتی همه‌ تکیه مون به کسی هست روزگار دقیقا همون شخص رو ازمون میگیره تا رشد کنیم و بفهمیم صد در صد مسولیت زندگی هر کس با خودشه نه با همسر و فرزندان و والدینش....
تو هم اینجا برام از تجربه سوگ عزیزانت بنویس و بگو چطور تونستی خودتو اروم کنی.جواب تو قطعا میتونه‌ آرامش بخش یکی دیگه باشه.
پ ن:این کلیپ رو بفرست برای هر کسی که داغ دیده شاید آرومتر بشه

~
🌱کانال نشر آثار «مهندس مجتبی تمسکی»
@Mojtaba_Tamassoki
~