2777
2789

همش ۱۷ سالمه پوستم مختلطه جوش دارم ولی خط لبخندم خیلی رو مخ وقتی نمیخندمم هست آخ تو این سن چروک؟زنای ۴۰ ساله میبینم پوستشون صاف و کشیده من چرا اینجوریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطورم 

من ۳۰کیلو وزن کم کردم پیشونیم پر چروکه نمیدونم چه کنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من هم یه طرفم دارم دخترخاله هامم همینطورینخوشگله کهدخترخالم کلی عمل رو صورتشه ولی اونو برنمیداره با ...

وای آره دقیقا منم یه طرفم

ولی اون یکی طرفمم میترسم بیاد 

نه وقتی نمیخندی قشنگ نیس صورتو پیر نشون میده

کرم ضدچروک بزن

زیاد اب بخور

ورزش هم کن

مخصوصا یوگای صورت

کاربری خانوم کوچولوی سعید برای منه🦈 نامزد دارم آقایون سایت درخواست چت ندین❌پروفایل خودمم_شات گرفتن حق الناسه حلال نمیکنم_اگر شد دعاکنید خداحالمو دوباره خوب کنه♥ان شاء الله همیشه سلامت باشین ♥

وای آره دقیقا منم یه طرفمولی اون یکی طرفمم میترسم بیاد نه وقتی نمیخندی قشنگ نیس صورتو پیر نشون میده

این تصورته عزیزم که فکر میکنی پیر نشون میده همه که تو سن بالا خط خنده درنمیارن

ای دختر ملیکا تهامی ۲۰ سالش بود رفت خط خنده زد میگفت اینطوری مده و خیلی خوشگلتره

بعضیا از همون ابتدای جوونی چروک زیر چشم و خط خنده و خط پیشانی دارن

ولی خب سنشونم میره بالا بیشتر نمیشه

نامزد من خط پیشونی داره از همون اول و چروک چشم اصلا نداره

یسری چیزام ژنتیکیه

مثل همین خط خنده من که میگم همه خاله دخترخاله ها داریم

ولی بازم اگه پسندت نیست بری کلینیک زیبایی راه حلای زیادی داره

اینی چی ماسکیه چطور درست میشه میگی

یه تخم مرغ سفیده‌شو جدا کن بریز تو یه ظرف یه کوچولو هم بزن از اون حالت لختگی دربیاد بعد یه قاشق نشاسته ذرت بریز توش هم میتونی همینجوری دو سه لایه بزنی رو صورتت همم میتونی دستمال کاغذی بذاری، نیم ساعت تا یه ساعت صبر کن خشک بشه بشور بعدش یخ بذار رو صورتت، اون تایمی که ماسک رو صورتته اصلا حرف نزن لبخند نزن

•• شاید سخت، اما امید است به پایانی زیبا  ...🌱🕊️