2777
2789
عنوان

کسی کم کاری تیروئید داره سوال دارم

180 بازدید | 22 پست

تازه متوجه شدم که تیروئیدم کم کار شده و این ماه روز ۷ پریودیم ولی قطع نمیشه ممکنه دلیلش کم کاری تیروئید باشه؟؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تیروئیدم کم کاره

من تا حالا کم کار نبودم یه سری فقط پر کار بودم.. اینجور علائمی نداشتی تا لحال؟

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
بله منم دارم برو دکتر یه دوره قرص می ده زود درمان می شه

عزیزم کم کاریم درمان میشه یا خونریزیم؟

چطور

پنج شنبه ها متخصص نیست و جمعه تعطیله... تازه شنبه باید وقت بگیرم که اونم معلوم نیست کی وقت بده....

خب میتونی بری بیمارستان مشکلتو بگی راهنماییت میکنن

عزیزم بیمارستان فقط دکتر عمومی داره ... حالا بازم ممنون

برو به درمانگاه آزمایش های لازم بگو برات بنویس سنت بگو هر چی لازم بگو برای چکاب کلی برات بنویسه

بعد تعطیلات برو دکتر متخصص شاید اصلا مشکل تیروئید نداشته باشید همون دکتر عمومی ایرادی داشتی بعدش معروفیت می کنه