2777
2789
عنوان

گوشی ایفون دزدیدن

99 بازدید | 17 پست

سلام امروز گوشی ایفون خالمو توی اتوبوس دزدین بنظرتون چیکار کنیم از طریق اپل آیدی هم میگن ایران تحریمه نمیشه سیمکارت هم سوزوندیم چیکار کنیم 

خرید گوشی جدید ✅

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم از طریق سیمکارت میشد ردیابی کنییا مثلا ای پی گوشیو داشته باشیبگی پلیس براتون در میاره

هیچ کاری نمیکنن

یکی از اشنایان ما براش پیش اومد

از طریق اپل ایدی جای گوشی رو پیدا کرد 

ولی پلیس گفت ما نمیتونیم کاری کنیم

خودش هم نتونست بگیره با این که دقیقا میدونست کجاست

خیلی از این موارد دیدم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

هیچ کاری نمیکننیکی از اشنایان ما براش پیش اومداز طریق اپل ایدی جای گوشی رو پیدا کرد ولی پلیس گفت ما ...

اره دقیقا

ما یسری یه دزد اومد یه دوچرخه(واسه بچه های کوچیک)برد

بعد ما داد زدیم چیکار میکنی اینا

مامانم زنگ زد پلیس

پلیس:خب چیکار کنم🗿

﴿🩵🐬﴾