2789

من ی مدته بشدت فرد تنبلی شدم اونم منی ک یه فرد اکتیو و فعال بودم و از طرفیم شخصیت ب شدت دنبال پیشرفتی دارم اما احساس میکنم افتادم توی ی چاه و ی هزار تو بی پایان و دائم میگم از فردا،اصلا ذهنم فرار میکنه از انجام کارا فکر میکنه سختن

من خیلی وقته اینجوریم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بعد دوره ارشد اینجور شدم از صب هفت تا ادان بیرون دنبال کارام بودم الان چن هفته ی بارم نمیتونم برم بیرون و همش دور خودم میچرخم و ۸ ساله همینم

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

دقیقا منم دو شغله بودم هم خیاطی میکردم هم ارایشگاه کار می‌کردم متاهلم هستم خونه تمیز میکردم تازه با اون همه فعالیت ثبت نام کردم برم زبان درسم شروع کنم یه هفته بود میرفتم زبان فهمیدم باردارم سقط شد بعدش دیگه تنبل شدم خونم که شدا داغون کارامم ول کردم شدم تنبل بی حال مرده بخدا نمیدونم چجوری خودمو نجات بدم روال قبلم شده آرزو برام 🥲

تلاشیم کردی بابتش؟بنظرت دلیلش جیه

من از اوایل نوجوونی اینطوری شدم 

نمیدونم افسردگیه روحیه جسمیه یا چی ولی برا من هرچی هست خیلی کنهست ...

شما اولشی جلوشو بگیر 

اگه لازمه دکتر برو نذار موندگار بشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

حرفه و کار خاصیم داری؟

دانشجوام 

جدیدا هم دارم یسری دوره های خاص میبینم 

چطور مگه؟ 

دقیقا منم دو شغله بودم هم خیاطی میکردم هم ارایشگاه کار می‌کردم متاهلم هستم خونه تمیز میکردم تازه با ...

بنظرم برو ب زور توی اجتماع یعنی همون کارای قبلیت مث ارایشگاه و خیاطی بعد مجبوری مثلا کار مشتدی رو تحویل بدی یا خدماتشو انجام بدی احتمالش هست ب روال برگردی

دانشجوام جدیدا هم دارم یسری دوره های خاص میبینم چطور مگه؟

چون من فکر میکنم اگه وارد یه کار و حرفه بشم این تنبلیم حل میشه نمیدونم درسته یا ن،الان موقعیتش نیست 

چون من فکر میکنم اگه وارد یه کار و حرفه بشم این تنبلیم حل میشه نمیدونم درسته یا ن،الان موقعیتش نیست

آره تأثیر داره 

وقت نداری ؟

لازم نیست چیز خاصی باشه ها 

میتونی ورزش کنی ؟ ورزش میگن تأثیر داره 

بنظرم برو ب زور توی اجتماع یعنی همون کارای قبلیت مث ارایشگاه و خیاطی بعد مجبوری مثلا کار مشتدی رو تح ...

دقیقا حرفی که گفتی از فردا بعدش مغزت فرار میکنه منم اینجوری شدم صاحب کارام خیلی زنگ میزنن بیا اصلا حس ندارم و اینکه اینا به کنار گفتم خونه تکونی کنم که خونم واقعا افتضاحه دختر من یه ماهه دوتا کابینت بیشتر تمیز نکردم منی که تو سه روز کارای خونه رو تموم میکردم تازه ۲۰ سالمه این شده وضعم 😐نمیدونم چجوری خودمو نجات بدم بخدا