2777
2789
عنوان

مامان بزرگم گفته می خواد طلاق بگیره از بابا بزرگم😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 120 پست
هرکی تو فامیل بهش نزدیک تره و باهاش صمیمی بره حرف بزنه باهاش ببینه دردی که تو دلشه چیه دلیل کارشو بپ ...

والا زنگ زدیم به ابجیش که با اون خیلی صمیمیهههههه اونم فحشششش داد آبجی م گفت من خودم برا شوهرت زن می گیرم بی لیاقت قطع کرد

کاربری دست دو نفره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاااا از بیستم کمتررررر این طوری که این داره بابابزرگمو حرص میده دور از جون تا آخر امسال کارشون سا ...

نمیدونم مادربزرگت چشه

ولی به هر حال کاری هم نمی تونه بکنه

نهایتا میره مهریه رو میذاره اجرا، مهریه های قدیمم که بی ارزش بوده، بابابزرگ مهرشو میده، حق طلاق هم که نداره، یه مدت ویلون میمونه، بعد خسته میشه برمیگرده خونش

بنده خدا احتمالا قوانین رو نمیدونه

براش توضیح بدید تا بیشتر از این خودشو کوچک نکنه

🤣🤣🤣🤣🤣 میخورم زمین هوا میرم روزی دوبار ب ... میرممممم

وای نخننددددد تروخداااا خواستگارم به من نیومده اهدد الان آخه مادر من 50سال زندگی کردی یه چند سالم روششششش مامانمممم میگه من نمی دونم با بابات حل کنید قضیه خواستگاررو

کاربری دست دو نفره 
نمیدونم مادربزرگت چشهولی به هر حال کاری هم نمی تونه بکنهنهایتا میره مهریه رو میذاره اجرا، مهریه های ...

اووف احتیاج به مهریه م ندارع خونه ماشین ویلاااا یه کیف طلااااا حساباشممم پر

کاربری دست دو نفره 
وای نخننددددد تروخداااا خواستگارم به من نیومده اهدد الان آخه مادر من 50سال زندگی کردی یه چند سالم رو ...

😔🤣اگه میخوای بیا خونه ما تا خواستگارت بیاد بره بعد دوباره برین قضیه مادربزرگی ک فیلش یاد امازون کرده رو اوکی کنین 🤣🤣🤣🤣

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

😑دعا دادن ب خوردش به قول خودت

والا نمی دونم جنی شده چه خاک بریزم توسرمون عمه هام همین طور دارم پیام میدم با یازده تا بچشم دعوا کرد و فقط اومد بابای من

کاربری دست دو نفره 
اووف احتیاج به مهریه م ندارع خونه ماشین ویلاااا یه کیف طلااااا حساباشممم پر

وسایلش رو یواشکی بگردید ببینید چیز مشکوکی پیدا می کنید، ازش بپرسید کسی چیز مشکوکی نداد بخوره، یه بررسی کنید 

😔🤣اگه میخوای بیا خونه ما تا خواستگارت بیاد بره بعد دوباره برین قضیه مادربزرگی ک فیلش یاد امازون کر ...

وای من حالم بده باز کامنتتو میبینم بهتر میشم فک کن زد یکی خر شد پولدار اومد خواستگاری شرایط پرفکت الان من نمی دونم چی باید بگم

کاربری دست دو نفره 
وسایلش رو یواشکی بگردید ببینید چیز مشکوکی پیدا می کنید، ازش بپرسید کسی چیز مشکوکی نداد بخوره، یه برر ...

والا چیزی نمی که فقط فوحش می ده کل خاندانمونو بسته به فوششش دختراشممم زد 

کاربری دست دو نفره