2777
2789
عنوان

مامان بزرگم گفته می خواد طلاق بگیره از بابا بزرگم😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 120 پست
جان تو جدی میگم پیرزای الان خیلی مدرن شدن بعید نیس😂😔

اقا شوخی نکن الان واقعااا حالم خوب نی بعد اربعین و محرم قرار بود برا من بیان خواستگاری الان با این اوضاع همون جواب نه بدیم برع

کاربری دست دو نفره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خدارو شکر که حالش خوبه ولی باید بگه دلیلش چیه اونهمه ادمو‌نباید ناراحت کنه

وای اره جنییییی شده انگار 

انگار دعا به خوردش دادن بدون دلیل میگه طلاق می خوام

کاربری دست دو نفره 
نه می گه نمی خوامش انگار بیست سالشههه قبل اینکه بره کربلااا یه ست طلااا گرفت خودش تو کربلا باز خرید ...

معذرت جوری ک تعریف کردی مادر بزرگت فکر کنم توی سفر عاشق شده ک داره این بهونه هارو در میاره اگر کسی الکی از روی خوشی نمیاد زندگی شو خراب کنه

معذرت جوری ک تعریف کردی مادر بزرگت فکر کنم توی سفر عاشق شده ک داره این بهونه هارو در میاره اگر کسی ا ...

وای نمیدونم والا ولی خودش میگه می خواد طلاق بگیره باکسیم ازدواج نکنه عمه هام پرسیدن

وای نه خدانکنه ابرومون ویره

کاربری دست دو نفره 
میدونم دلیل ندارهمیگم وقتی از خودش می‌پرسید چرا میخوای طلاق بگیری چه توضیحی میده؟

والا توضیح نمی‌ده فوششششش میده یه چند بار گفت دوست ندارم بابابزرگتونو

کاربری دست دو نفره 
اقا شوخی نکن الان واقعااا حالم خوب نی بعد اربعین و محرم قرار بود برا من بیان خواستگاری الان با این ا ...

😑🤣خواستگار بیاد ببینه ننه بزرگت میخواد از اقابزرگت جداشه راشو میگیره خودش میره نیاز نیست تو نظر منفی بدی🤣🤣🤣🤣

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

😑🤣خواستگار بیاد ببینه ننه بزرگت میخواد از اقابزرگت جداشه راشو میگیره خودش میره نیاز نیست تو نظر من ...

واقعا مخصوصااا با موقعیت اون خواستگاری هم فامیل مامانمهههه وای یعنی تو یه هفته نشده می خوام به چوخ برممممم

کاربری دست دو نفره 
😐😐😐بگو مامان جون تو که 50 سال باهاش ساختی ی20 سال دیگه هم بساز دیگه😂

والاااا از بیستم کمتررررر این طوری که این داره بابابزرگمو حرص میده دور از جون تا آخر امسال کارشون ساخته

کاربری دست دو نفره 
واقعا مخصوصااا با موقعیت اون خواستگاری هم فامیل مامانمهههه وای یعنی تو یه هفته نشده می خوام به چوخ ب ...

🤣🤣🤣🤣🤣 میخورم زمین هوا میرم روزی دوبار ب ... میرممممم

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!!