2777
2789
عنوان

مامان بزرگم گفته می خواد طلاق بگیره از بابا بزرگم😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 120 پست
حتی اگرم بره دادگاه پروسه ی طلاق خصوصا اگر زن براش اقدام کنه و حق طلاق نداشته باشه یه پروسه یکی دو س ...

وای وای من فشارم افتادهههه 

فعلااا مامانم زنگ زده به دوستش که مشاوره گفته فردا بیاید پیشم ایشالله بره

کاربری دست دو نفره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استاتر اینجوری بهت بگم که یکی از اطرافیان ما با وجود اینکه یه دختر ۱۵ ساله داشت بعد از کلی خیانت یه شب رقتو دیگه‌م بر نگشت خونه

به جرئت می تونم بگم توی این دو سال که زنش سعی می کرد ازش طلاق بگیره حتی یک بارم پاشو تو خونش نذاشت؛با اینکه خودش خیانت کار و مقصر بود و عین اون دو سالو زنه واسه طلاق دویید

من که دلم روشنه جدا نمیشه وقتی تا الان با هم کنار اومدن

ایشالله 

خیلی ضایع س نوه و نتیجه و داماد و عروس و 10تا پسر و ده تا عروس و دوتا دختر دوتا داماد اصلاااا وای

کاربری دست دو نفره 
واقعااا مظلوم وایساده این ننه بزرگمون شست انداخت رو طناب بنده خدا رو جلو عروسااا و دامادا

الهییییی🥺🥺🥺 نمی‌دونم چی بگم 

نمیشه نزارین بره دادگاه😢

البته به من ربطی ندارع فقط دلم سوخت 🥲

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

😑اقا دیگه من واقعا باید لف بدم از زندگی اینجا سایته یا مخزن الاسرار شاخ دراوردیم با تاپیکای شما بگو زن از کربلا برگشتی حالا فیلت یادهندستون کرده بعد 40 و خرده ای سال هوس طلاق کردی بشین سرجات بابا ی دو روز دیگه معلوم نی خودمون زنده بمونم نمونیم ننه بزرگ شمام فاز پارمیدایی که با اصغر کات کرده رو گرفته بگو بشین ب انتظار ندیده ات مادربزرگگگگ گرامیییییی!!!!!

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

الهییییی🥺🥺🥺 نمی‌دونم چی بگم نمیشه نزارین بره دادگاه😢 البته به من ربطی ندارع فقط دلم سوخت 🥲

والا من دارم هی میگم مامانی بابایی گناه داره فوحش میده والا میترسم 2شب منم شوت کنه از خونه بیرون

کاربری دست دو نفره 
😑اقا دیگه من واقعا باید لف بدم از زندگی اینجا سایته یا مخزن الاسرار شاخ دراوردیم با تاپیکای شما بگو ...

وای دمت گرم خندون دیمون 

اره واقعاااا خوشی زده زیر دلش

کاربری دست دو نفره 
نه من اونو مثال زدم برای اینکه بدونی طلاق به اون راحتی ای که فکر می کنی نیس

والا من 17م تا الان سرم تو درس و کتاب بوده الان یه دفعه واقعاااا جو متشنجش شده بداااا

کاربری دست دو نفره 
وای دمت گرم خندون دیمون اره واقعاااا خوشی زده زیر دلش

والا بخدا من دیگه این مدلیشو ندیده بودم که اونم به لطف شما دیدم😑🤣

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!!