2777
2789
عنوان

مامان بزرگم گفته می خواد طلاق بگیره از بابا بزرگم😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 120 پست
خب حداقل ازش بپرسین چرا یهو این تصمیم گرفته اصلا دلیلش چی بوده اخه

الان همممونننوو داره فحش میده عمه م میگه شاید چیز خورش کردن میشه دعا معا

کاربری دست دو نفره 
نه می گه نمی خوامش انگار بیست سالشههه قبل اینکه بره کربلااا یه ست طلااا گرفت خودش تو کربلا باز خرید ...

عجب خوشی زده زیر دلش

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها چیزی که به ذهنم اومد احتمالا چیزی از بابابزرگت فهمیده چون سفر هم بوده مثل خیانت...

ببین کل این چند وقته با ما نوه ها بوده بابابزرگمو فشار داره ماتنها نمی زاریمش درحالت عادی که دوتایی م باهمند یکی از نوه ها چرخشی پیششون می مونه که کاری چیزی داشتن انجام بده

کاربری دست دو نفره 
به نظرم یکمی به مامان بزرگت زمان بدیداحتمالابعد یه مدتی دلیلشو بهتون می گه الان فقط دارین بال بال می ...

اخ ببین الان همه نگران اینن فردا بلند نشه بره دادگاه

کاربری دست دو نفره 
اخ ببین الان همه نگران اینن فردا بلند نشه بره دادگاه

حتی اگرم بره دادگاه پروسه ی طلاق خصوصا اگر زن براش اقدام کنه و حق طلاق نداشته باشه یه پروسه یکی دو سالس

اینجوری نیس که فردا بره دادگاه و تمام

حتما در غیاب مامان بزرگت یه کاری کرده که مامان بزرگت متوجه شده

ببین بیس چهارمی با مابود چون فشار داره تنه‌اش نمی زاریمش یه دشویی فقط تنها میرفت

کاربری دست دو نفره