2777
2789
عنوان

مامان بزرگم گفته می خواد طلاق بگیره از بابا بزرگم😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2772 بازدید | 120 پست

الکی که نیست لابد اتفاقی افتاده

علتشو نمیگه؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دیر نیست آخه واسه طلاق بعد ی عمر زندگی آدم میمونه

والا موندم مشکل نداشتن بابابزرگمو میزاشتی روسرش 

گفته مهریه ممم میگیرم مشکل اصلااا مادی نی چون خونه و ماشین اینا به نامشه

کاربری دست دو نفره 
والا موندم مشکل نداشتن بابابزرگمو میزاشتی روسرش گفته مهریه ممم میگیرم مشکل اصلااا مادی نی چون خونه و ...

خب حداقل ازش بپرسین چرا یهو این تصمیم گرفته اصلا دلیلش چی بوده اخه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

الان عصبیه اگه آروم شد و بازم نظرش همین بود بترسین

وای فک کن رفته دور زده تفریح کرده ست طلااا و لباس خریده الان داره میگه می خوام طلاق بگیرم

کاربری دست دو نفره 

دلیلشو نمیگه؟

چقدر دلم برا بابا بزرگت سوخت🥲

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

الکی که نیست لابد اتفاقی افتادهعلتشو نمیگه؟

نه می گه نمی خوامش 

انگار بیست سالشههه 

قبل اینکه بره کربلااا یه ست طلااا گرفت خودش تو کربلا باز خرید الان نمی دونم دردش چیه بیس چهارمی تو خریده بشین زندگیتو کن دیگه

کاربری دست دو نفره