2777
2789

دوستان من شرایطم یطوری شد که قراره دو سال طبقه بالای مادرشوهرم زندگی کنم

دو هفته اینا با شوهرم جنگ و بحث داشتیم اخر سر داضی شدم انقد که اصرار کرد

گفتم چون دوستت دارم باشه قبوله میام دوسال 

لطفا اونایی که تجربه خوبی از طبقه بالا نشستن بیان بگن بهم 

یا اگه تو فامیلاتون دیدین بگین چ مزایایی داشته یا اینکه چطور بوده رفتاراشون

و از سیاست ها و حد و مرز ها و رفتارهایی که داشتین بهم بگین توروخدا من سنم پایینه و بی تجربه ام مامانمم مث خودمه زبر و زرنگ نیست

بگید من چیکار کنم 

من که تو نی نی سایت مدام تاپیک آه و ناله و دخالت بیش از حد دیدم

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی شوهر پشتت باشه هیچکس هیچ گوهی نمیتونه بخوره مث خودم😊😃

من ۴ سال باهاشونم همسرم ب هیچچچ وجه اجازه نداد دخالت کنن توی این ۴ سالم کلا ۳ یا ۴ بار ناهار رفتم خونشون و یهو میبینی من یک ماهه ندیدمشون حتی توی راهرو اونا سردن منم برام مهم نیستن راحتم 

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

من طبقه بالا مادرشوهرمم

مزایاش اینکه هر روز ناهار پایینم و لازم نیست اشپزی‌ کنم

معایبش هم اینکه کاملا باخبرن کی میره کی میاد🤣

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..

ببین من مجردم 

ولی بنظرم از اول که داری میری نه بدبین باش نه زیادی خوشبین 

منظورم اینه اگر خیلی بدبین باشی هر چیزی رو اشتباه برداشت میکنی

اگر زیادیم خوشبین باشی باز ممکنه زیادی رو بدی بعدا اذیت شی

اگر آدم اجتماعی نیستی و حوصله نداری خیلی بیان و برن اولش جوگیر نشی هی دعوتشون کنی به بهانه ی نزدیک بودن یا خودت زیاد بری بذار مثل قبلا باشه 

ولی خب احترام و حرمتا هم باید سر جای خودش باشه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

من ۱۱ ساله تو یه ساختمون زندگی میکنم باهاشون

رابطت با خانواده شوهرت چطوره؟ دخالت گرن یا نه؟

ما رابطمونم خوبه مشکل خاصی نداریم ولی خب یسری چیزا هست مثل استقلال که نداریم و این بده همه چیو ادمو میبینن و میدونن

من از اول رفت و امدمو کم کردم که انتظارا کم بشه هروقت دعوت کنن میرم خونشون یا کارم داشته باشن صدام کنن ولی دخترم و شوهرم زیاد میرن 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
من طبقه بالا مادرشوهرمممزایاش اینکه هر روز ناهار پایینم و لازم نیست اشپزی‌ کنممعایبش هم اینکه کاملا ...

تو منی یا من توم😂😂

ولی بیا قبول کن همه حد مرز هامون از بین رفته

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

تو منی یا من توم😂😂ولی بیا قبول کن همه حد مرز هامون از بین رفته

خیلی خوبهههه🤣🤣

نه بابا 

من هنوز نامزدم ولی خب بنا به دلایلی هم خونه ام با همسرم ..

ولی خانوادش خیلی خوبن

فقط مامانش یکم فضوله که من سربالا جوابشو میدم دیگه چیزی نمیگه🤣🤣

خیلی خوبهههه🤣🤣نه بابا من هنوز نامزدم ولی خب بنا به دلایلی هم خونه ام با همسرم ..ولی خانوادش خیلی خ ...

انشاالله خوشبخترین باشی عزیزم

من مادرشوعرم آنقدر حرومزاده س تا ته توی ی ماجرایی رو در نیاره ول نمیکنه 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

انشاالله خوشبخترین باشی عزیزممن مادرشوعرم آنقدر حرومزاده س تا ته توی ی ماجرایی رو در نیاره ول نمیکنه

ممنونم همچنین ♥️♥️

به همسرت بگو تذکر بده بهش