2777
2789

من یه دانشگاه دیگم و اکسم یه دانشگاه ازاده ،دوسالی میشه کات کردیم و از هم خبر نداشتیم،

من تو گروه دانشگاهشون عضو شدم و یه سوال پرسیدم راجب شرایط انتقالی و....و بعد از اون،یه اکانتی که هیچ گروه مشترکی باهاش نداشتم،اومد پی ویم و گفت دانشجوی پزشکی دانشگاه ازادم(دانشگاه اکسم) و پیامتون رو تو گروه دانشگاه دیدم و ازتون خوشم اومده!

ادامش پست بعد میزارم و از قبل تایپ شده،لطفا راهنمایی کنید

منم ازش پرسیدم:شما ایدی منو از کجا اوردین؟! من و شما که هیچ گروه مشترکی نداریم با هم...

بعد اولش جواب این سوالم رو نداد

بعدش پرسید شما رشته تون چیه؟ و محل زندگی،تاریخ تولد و...

و اینم بگم که خیلی با فاصله و دیر به دیر جواب پیامام رو میداد و این سوالات رو میپرسید( دقیقا اکسم همن همینطوری بود و میخواست خودشو شاخ نشون بده)

بعدش همین طوری صحبت شد و گفت تو یه استان دیگه هست خونه شون.

من ازش پرسیدم که :شما الان خوابگاهید؟ گفت اره

گفتم دانشگاه ازاد مگه خوابگاه میده؟

بعد گفت اره،علوم پزشکی میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد منم گفتم:اره راستی،داداشم گفته بود دانشگاه علوم پزشکی ازاد ،مثل دولتی با هم هستن و خوابگاه میدن و...(داداشم پزشکی میخونه)

بعد بدون اینکه بپرسه داداشت چه رشته ای میخونی؟ یا مگه داداشت پزشکی میخونه یا مکخ دانشگاه علوم پزشکیه ،یهو پرسید: داداشت ترم چنده؟!

و اینجا بود که تقریبا مطمئن شدم اکسمه و میخواد آمارمو بگیره که چه رشته ای میخونم و کدوم دانشگاهم و....

چون بعد از کنکورم دیگه ارتباطی نداشتیم با هم...

خلاصه خیلی کم صحبت کرد و برام همینشم عجیب بود چون پسرا معمولا اولش که میخوان مخ بزنن،تند تند انلاین میشن و هی سوال میپرسن و بحث رو کش میدن و...ولی این فقط انگاری اومد امار بگیره و رفت!

بعدشم دیگه پیام نداد تا الان که دیدم چت کلا پاک شده و بلاکم کرده!!!

خلاصه که احتمال خیلی قوی میدم ک اکسم بوده

اوایل که کات کرده بودیم هم دوستاشو فرستاده بود که تو اینستا از زبونم بکشن با کسی هستم یا نه

خلاصه دلم میخواد بهش پیام بدم و مستقیم برینک بهش و بفهمونم بهش که با گاگول طرف نیست

بنظرتون اینکارو بکنم؟یا بیخیال بشم؟

خلاصه خیلی کم صحبت کرد و برام همینشم عجیب بود چون پسرا معمولا اولش که میخوان مخ بزنن،تند تند انلاین ...

بیخیال شو من کردم گفت توهم میزنی

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️

تو رو خدا راهنمایی کنیدبنظرتون اکسمه؟بهش پیام بدم حالشو بگیرم؟

میترسم بگم پیام بده خودش نباشه

اتفاقا منم این مورد ولی یه جور دیگش واسم پیش اومده توی بازی اکسم با اکانت دختره اومده بود بهش گفتم خر خودتی و بعد دلیت فرندش کردم😂

میترسم بگم پیام بده خودش نباشهاتفاقا منم این مورد ولی یه جور دیگش واسم پیش اومده توی بازی اکسم با اک ...

تو خوب کردی که همونجا بهش فهموندی😄

من میخواستم هنوز باهاش حرف بزنم که مطمئن تر بشم که دیدم دلیت زده

ارهخودمم از این میترسم که پررو بشه و بلاکم کنه و بیشتر کوچیکم کنه

فعلا اهمیت نده بنظرم اینجور ك معلومه دوباره پیداش میشه 

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️