2777
2789
عنوان

کی تخت جمشید رو دیده⁉️

125 بازدید | 18 پست

دارم به این فکر میکنم که اگر ساعت بازدید تموم شه و یه نفر توی اون بنا بمونه (پنهان شه) چی میشه؟👀

به نظرم چیزای خیلی وحشتناکی خواهد دید

کاربری دست دو نفره. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شده که ساعت ۴ صبح تو بهشت زهرا تنها قدم زدم..

فقط و فقط اینو فهمیدم تنها موجودی که تو دنیا ترس داره آدمیزاده 

جایی باشی که آدم اونجا نیس از چیزی نباید بترسی 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خب چه دلیلی داره شخصی بعد از پایان تایم بازدید توی تاریکی در تخت جمشید بمونه؟؟؟!!!من رفتم ولی در تای ...

دلیل منطقی نداره که بمونه. اصلا خلاف مقررات هست و یک ساعت قبل از پایان همش اعلام میکنن که لطفا تخلیه کنید

ولی به هرحال فکره دیگه. فکرم رفت اون سمت

کاربری دست دو نفره. 

من شده که ساعت ۴ صبح تو بهشت زهرا تنها قدم زدم..فقط و فقط اینو فهمیدم تنها موجودی که تو دنیا ترس دار ...

وای دقیقا 

من شب اول قبر داییم گوشیم زنگ خورد رفتم نشستم روی سکوی سردخونه با تلفن حرف میزدم یه سرک کشیدم تو غسل‌خانه 

اصلا ترس نداره بنظرم 

🤧

تنها؟ چرا؟عزیزی رو از دست دادی؟

دلم گرفته بود 

ساعت ۳ و نیم صبح از خونه اومدم بیرون، بعد نماز صبح رسیدم اونجا 

سر مزار یکی از دوستانم رفتم

وای دقیقا من شب اول قبر داییم گوشیم زنگ خورد رفتم نشستم روی سکوی سردخونه با تلفن حرف میزدم یه سرک کش ...

دقیقا

روح و جن اختیارشون دیگه دست خداست 

تنها موجودی که اختیارش دست خودش آدمه که ممکنه هرکاری از دستش بربیاد

کلا هر جای تاریک و خلوتی می‌تونه وحشتناک باشه مثلا شما اگر در کویر هم شب تنها باشی می‌تونه برات ترسن ...

اره کویر هم خیلی وحشتناک

والا خونه ی خودمون هم اگه تاریک و خلوت باشه وحشتناکه

کاربری دست دو نفره.