2777
2789

من پارسال دخترم رو تو یه حادثه تو چهار ماهگی از دست دادم 

الان دوباره باردارم غربالگری اول احتمال دادن دختره 

به نظرتون همون اسم رو دوباره بذارم یا یه اسم جدید بذارم 

دخترم بزرگ بشه بفهمه اسم خواهرش که فوت شده رو روش گذاشتیم ناراحت میشه یا خوشحال میشه؟؟

تمام رویای من و همسرم اینه تصور کنیم همون دختر زیبا و خوشگل دوباره متولد شده با همون اسم قشنگش

تصور کنیم دوباره همون دختر تو بغلمونه و هیچ بچه ای از خونمون نرفته 🥲🥲💔

امیر❤️

ن لطفا ی اسم جدید انتخاب کنید قطعا ناراحت میشه

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم🧡

اما این کارو نکن

چون حس فوق العاده بدی میگیره.

ماهم یه فامیل داشتیم اسم دخترش نازنین زهرا

اون طفلی مشکل قلبی داشت و فوت کرد

مامانش اسم بچه دومو گذاشته نازنین زهرا 

خودش الان خیلی پشیمونه 

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ن لطفا ی اسم جدید انتخاب کنید قطعا ناراحت میشه

من دوست دارم اسم جدید بذارم همسرم به هیچ وجه راضی نمیشه میگه من آرزو به دل موندم باید دوباره همون اسم رو صدا کنم 

امیر❤️

نه یه اسم جدید بذارید 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

من دوست دارم اسم جدید بذارم همسرم به هیچ وجه راضی نمیشه میگه من آرزو به دل موندم باید دوباره همون اس ...

با شوهرت برید تراپی

عزیزم باید بپذیرید که این بچه یه انسان دیگه س