2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شماهایی که میاید ادم راهنمایی میکنید انسانید🩷اجی یعنی چی باید چیکار کنم

قربونت برم 

اول ببین طبعت چطوره ؟

قبلاً میلت به غذاهای طبع سرد بیشتر بود یا الان بیشتر شده ؟

همینطور به غذاهای طبع گرم 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

قربونت برم اول ببین طبعت چطوره ؟قبلاً میلت به غذاهای طبع سرد بیشتر بود یا الان بیشتر شده ؟همینطور به ...

اجی من طبع سرد شده بودم یه مدت الانم تعریق سرده و سرم یخ میزنه تابستون دوبار سرما خوردم برعکس زمستون چون سرم سرد میشد☹️با موهای خیس

⁦→⁠_⁠→⁩

اجی من طبع سرد شده بودم یه مدت الانم تعریق سرده و سرم یخ میزنه تابستون دوبار سرما خوردم برعکس زمستون ...

بزن گوگل 

تعیین مزاج دکتر مجاهدی

دقیق میگه طبعت رو 

نتیجه رو بهم بگو تا با هم بفهمیم مشکل رو🥰❤️

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

بزن گوگل تعیین مزاج دکتر مجاهدیدقیق میگه طبعت رو نتیجه رو بهم بگو تا با هم بفهمیم مشکل رو🥰❤️

چقدر جالب گفت معتدل در گرمی سردی و خشک درجه 2 ( 👀)

⁦→⁠_⁠→⁩

چقدر جالب گفت معتدل در گرمی سردی و خشک درجه 2 ( 👀)

خب 

الان به چند تا بهت میگم انجام بده گلم

در روز آب کافی بخور

غذای تند و قهوه نخور اصلا

لباسای نخی بپوش

اگه سرت خیلی تعریق داره

حمام که میری 

یه مقدار حنا و سدر رو مخلوط کن

بزار یک ساعت روی سرت 

چهار شیره و چیزای مقوی هم بخور حتما

خب الان به چند تا بهت میگم انجام بده گلمدر روز آب کافی بخورغذای تند و قهوه نخور اصلالباسای نخی بپوشا ...

وای عزیزم مرسی دست به خاک میزنی طلا بشه اگه مشکل تعریق سرد سرم و سردیش حل بشه یه عمر دعاگوتم🫂🩷

⁦→⁠_⁠→⁩

وای عزیزم مرسی دست به خاک میزنی طلا بشه اگه مشکل تعریق سرد سرم و سردیش حل بشه یه عمر دعاگوتم🫂🩷

عزیزه دلمی 

شاد و تندرست باشی 😍😍💛💛💛