2777
2789
عنوان

چطوری جواب رد ب خواستگار بدم

186 بازدید | 12 پست

یه خواستگار دارم به خواهرم پیام داده ک از من خوشش میاد و خواهرمم میشناستش میگه پسره خوبیه حالا من جوابم منفیه چون فعلا قصد ازدواج ندارم و میخام برم دانشگاه؛میشه بهم بگین چجوری بهش جواب رد بدم خیلی با احترام ک ناراحت نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشنا شو بعدش خوشت نیومد بگو به درد هم نمیخوریم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بگو قصد ازدواج ندارم و هدف های بزرگتری توی زندگیم هست ک باید بهشون برسم بعدا جدی تر در مورد ازدواج فکرمیکنم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان این حرفایی که زدی دلیل به حساب نمیاد ؟

بعد به خواهرت بگو جواب بده ....

بگو بگه خواهرم فعلا قصد ازدواج نداره چون فعلا هدف و اولویت درس و دانشگاه. 

که تو نیاز نباشه براش قصه لیلی مجنون بگی همین طور که از خواهرت خواستگاری کرده همون‌طور هم بهش جواب نه بگو 

میدونم دلیله خاستم با احترام بیانش کنم

سلام 

جناب آقای....

موضوع مطرح شده با خواهرم در میان گذاشتم که با احترام به شما و پیشنهاد تون جوابش نه 

بعد اگه اگه اگه پرسید همین که به ما گفتی بگو خواهرت بگه