2777
2789
موفقیت تحصیلی چه دعایی خوبه

یه ختمی هست معجزه رو به چشمات میبینی

خیلی خیلی قویه

ولی اگه بتونی تا تهش بری

استغفار ۶۰ روز امام کاظم (یا صادق ) دقیق یادم نیست

برای فراوانی علم 

یا ثروت

به هر نیتی از این دوتا ک بخونی همون میشه

یکی اینو به نیت علم‌برداشت بورسیه شد رفت اونور

اول‌دعاش اینه: استغفرالله الذی لاالله الا هو الحی القیوم ...

دوخطه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=390651605]انشالا ایندفعه هم حاجت میگیری به دلم افتاده بخونم کاش پسر فاطمه ی زهرا کمکم اگر دوست دارین اسمتون رو بگید من فردا چله زیارت عاشورام تموم میشه براتون دعا کنم

من هر بار از شهید ابراهیم هادی چیزی خواستم ینی نذر مثلا صلوات کردم مشکلم حل شد حتما امتحان کنین انشالله درست میشه دوستان اگه تونستین به تاپیک اخرم یه سر بزنید که دارم داغون میشم از فکر و خیال

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
[QUOTE=390651605]انشالا ایندفعه هم حاجت میگیری به دلم افتاده بخونم کاش پسر فاطمه ی زهرا کمکم اگر دوس ...

واسه من❤️

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
این روزا اینقدر گریه میکنم قلبم درد میکنه چشمام خشک شده اینقدر گریه میکنم همش قرمزه کاش خدا منو ببین ...

منم تو شرایط شمام انقدر احساس بیچارگی کزدم ک عصر رفتم کوه تا انقدر جیغ بزنم خدا صدامو‌بشنوه اما نذاشتن

یه کاریه که باید انجام بشه اگه نشه میمیرم بخدا

عزیزم وقتی کاری نمیشه حتما نشدن به خیر و صلاحته اسرار نکن خدا بهتر میدونه دل بسپر بهش فقط بگو خدایا هر جور خودت صلاح میدونی ببین چقدر اروم میشی🥰

[QUOTE=390651605]انشالا ایندفعه هم حاجت میگیری به دلم افتاده بخونم کاش پسر فاطمه ی زهرا کمکم اگر دوس ...

عزیزم میشه لطفا با اسم همین کاربریم برا دعا کنین؟

حاجت روا بشی انشالا چله ات تموم نشده خودت با دل خوش حاجت روا بسی بحق امام حسین