2777
2789
یه ختمی هست معجزه رو به چشمات میبینیخیلی خیلی قویهولی اگه بتونی تا تهش بریاستغفار ۶۰ روز امام کاظم ( ...

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

به نیت پنج تن،پنج بسته نمک نذر کن،یا ساندویچ الویه مرغ نذر شهید ابراهیم هادی کن،دیدم حاجت میده 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه لطفا با اسم همین کاربریم برا دعا کنین؟حاجت روا بشی انشالا چله ات تموم نشده خودت با دل خوش ...

عزیزم ممنونم🥲 اسکرین گرفتم فردا بعد سلام زیارت عاشورا براتون دعا میکنم انشالله مشکلت حل بشه..

عزیزم وقتی کاری نمیشه حتما نشدن به خیر و صلاحته اسرار نکن خدا بهتر میدونه دل بسپر بهش فقط بگو خدایا ...

نه باید بشه حتما وگرنه زندگیم خراب میشه

ینفر کارو خراب کرده بود نزاشت درست بشه همه دارن مسخرم میکنن چندوقته دلم نمیخواد هیچ جا برم سه ساله گرفتارم همین نشدنش زندگیمو داغون کرده اگه بشه همه چی حل میشه 😭😭

این روزا اینقدر گریه میکنم قلبم درد میکنه چشمام خشک شده اینقدر گریه میکنم همش قرمزه کاش خدا منو ببین ...

البته که خدا ممکنه با یه کلمه یه صلوات هم جواب بده ولی دعای زیاد رو دوست داره چون آدم به خدا نزذیک میشه. میگن اولین بار بری یه امامزاده حاحت میگیری. نمیدونم کدوم شهری. یه امامزاده برو که تا خالا نرفتی. سوره یس بخون

بگو به چه نیتی دعا میخوایهر‌دعا یی مخصوص یک کاریهراهنماییت کنیم

برگشت و آشتی عشق

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
به نیت پنج تن،پنج بسته نمک نذر کن،یا ساندویچ الویه مرغ نذر شهید ابراهیم هادی کن،دیدم حاجت میده

دعاکن برام الهی خودتم هرحاجتی داری بگیری  نذرایی که میگید رو عکس میگیرم ببینم توان انجام کدومشو دارم انجام بدم

انشالا ایندفعه هم حاجت میگیریبه دلم افتاده بخونم کاش پسر فاطمه ی زهرا کمکم کنه😭

کاشکی منم کمک کنه😭😭😭😭

منم حالم مث تو😭😭😭

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چشم عزیزم اسکرین گرفتم براتون دعا میکنم چون روز اخر چله هستم ذوق دارم،حتما دعا میکنم حاجت روا بشی

مرسیی😍😍منم دعات میکنم

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.