2777
2789

بچه ها شما وقتی از حقتون دفاع می کنید،واکنش اطرافیانتون چیه؟

تشویق میکنن؟ منع میکنن؟ یا خنثی هستن؟

مثلا حرفی ک فکر می کنید حقه و با تحقیق و تجربه بهش رسیدید رو با لحن عادی و گفت و گو بیان می کنید

حمایت میشید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب شخصه کسی ک از حقش دفاع میکنه  واسه حقش واسه ظلمی ک بهش شده میجنگه تا حقیقتو اشکار کنه و ب حقش برسه تحصین میکنم، این یعنی قوی هست برا خودش ارزش قائله   اطرافیانم میفهمن بااین ادم نمیتونن هرکاری کنن و ...

کسی کاریم نداره ، مثلا به یکی بگم گوه نخوراگ حق با من باشهبابام میگه خوب گفتی

اها

میدونید من کلا خیلی اهل فحش دادن نیستم به خصوص تو محیط های بیرون

سعی میکنم منطقی و با حرف زدن مشکلم رو حل کنم اما بیشتر وقتا اطرافیان بهم میگن ساکت، هیچی نگو، بی ادب و گستاخ 

با اینک فقط حقم رو میخوام و بازم میگم اصلا از حرف زشت یا بی احترامی به شخص نمیکنم

اما از بس اطرافیانم همیشه سکوت کردن باعث شدن من حس بدی به اینکارم پیدا کنم با اینک قبلا خیلی اعتماد به نفس خوبی داشتم

اهامیدونید من کلا خیلی اهل فحش دادن نیستم به خصوص تو محیط های بیرونسعی میکنم منطقی و با حرف زدن مشکل ...

من هر طور دلم بخواد حرف میزنم و عالی 

دیگه اعصاب خوردیم ندارم😹

با هرکس اندازه لیاقت و جنبه و ظرفیتش

هنوز ارزش داری خیلی برام ...

من مامانم بیشتر وقتا سکوت میکنهو اگ من بخوام از حقم دفاع کنم من رو هم به سکوت تشویق میکنه

مامان من به سلیطه بودن معروفه🤣🤣

و بخشی از وجودِ من ،تا همیشه بابت نداشتنِ تو، غمگین می‌ماند..