2777
2789
عنوان

کسی میتونه به من بگه زن بابام داره چه غلطی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 50 پست
اره سنش بالاست الان عکسا رو میزارم

اگه اذیتتون نمیکنه  چ اشکال داره بچه دار بشه اونم بالاخره عداز سالی ازدواج کرده بچه میخاد

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمهای ایرانی از این سن به بعد معمولا یائسه میشن

یائسه نیست

مامانش هم تو سن زیاد بچه آورده با اینکه ۱۲ سالگی اینها ازدواج کرده بوده 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اگه اذیتتون نمیکنه چ اشکال داره بچه دار بشه اونم بالاخره عداز سالی ازدواج کرده بچه میخاد

دوتا خواهر مجرد دارم که هزینه هاشون همین الانم درست حسابی نمیده همش خرج زن بابام میکنه 

پدرم ارث میراث مادرم رو زده به نام خودش

اصلا شرایطش نیست این خانم بچه دار شه بچه دار هم اگر میخوان شن گمشن برن بیرون از خونه مادرم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

عزیزم چه اشکالی داره گلم به چشم نامادری نبین نمیگم به چشم مادرببینش چون امکان نداره ولی باهاش راه بی ...

عزیزم بخدا این روانیه

بخدا دارم قسم میخورم دیوانه اس 

بیچاره بچه ای که زیر دست این بیاد 

روزگار همه ما رو سیاه میکنه با بچش

خب بتو چه، تو چند سالته؟

یعنی چی بتوچه

گمشن بیرون پس از خونه مادرم اموال هم حق ندارن چیزی بردارن 

خوب حالا تو چرا دخالت میکنی...آزاری که به تو نمیرسه

آزار به من نمیرسه این خانم همین الانش بخدا روزگار خواهرای من سیاه کرده

عزیزم بخدا این روانیهبخدا دارم قسم میخورم دیوانه اس بیچاره بچه ای که زیر دست این بیاد روزگار همه ما ...

واای پس یه کاری کنین نتونه باردارشه به باباتون بگین شرایطیو بگین این بچه میخوادپولاتوبالابکشه مارم بندازه بیرون 

دوتا خواهر مجرد دارم که هزینه هاشون همین الانم درست حسابی نمیده همش خرج زن بابام میکنه پدرم ارث میرا ...

همشون میگن به تو چه ربطی داره ولی جای شما باشن سکته رو میزنن . باز سن ایشون کم بود یه چیزی ولی وقت مادربزرگ شدنشه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
عزیزم 😔الهی هرچی خیره براتون پیش بیاد،حتما میخاد بچه بیاره سهم شما رو بکشه بالا برا بچش

قبلا مطرح کرده چنین چیزی

قبل حامله شدن و اصلا وقتی نه به بار بود نه چیزی

عکسا اومد؟

واای پس یه کاری کنین نتونه باردارشه به باباتون بگین شرایطیو بگین این بچه میخوادپولاتوبالابکشه مارم ب ...

بخدا تاپیکهای قبلیم رو اگر ببینید این روانیه زنک عقده ی پول داره 

تازه کلی بلا دیگه هم آورده حوصله نداشتم دیگه خودم درگیر کنم تعریف نکردم

یعنی چی بتوچهگمشن بیرون پس از خونه مادرم اموال هم حق ندارن چیزی بردارن

شما هر چقدر هم برات دردناک باشه باید بپذیری،  بحث ارث نیست بحث ی خانمه ک شوهر کرده و از شوهرش انتظاراتی داره دوس داره بعد عمری مادر بشه،  بعد هم هنوز از کجا معلوم براش بگیره ک خودتو ب اب و اتیش میزنی؟  شما باید بفکر کلاسی هنری چیزی باشی و پیشرفت کنی... 

همشون میگن به تو چه ربطی داره ولی جای شما باشن سکته رو میزنن . باز سن ایشون کم بود یه چیزی ولی وقت م ...

من به روح مادرم قسم میخورم اصلا یک زن مثل این زن زن پدرشون شده بود اینا از حرص سکته رو میزدن

آبرو و اعصاب و همه چیز ما رو این زن ازمون گرفت