2777
2789
عنوان

کسی میتونه به من بگه زن بابام داره چه غلطی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 50 پست
قبلا مطرح کرده چنین چیزیقبل حامله شدن و اصلا وقتی نه به بار بود نه چیزیعکسا اومد؟

اره دیدم رفته متخصص زنان ،حتما سنش ک بالاست طبیعی بچه دار نمیشه میخاد ای وی اف کنه چون ای وی اف هزینش بالاس

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

بخدا تاپیکهای قبلیم رو اگر ببینید این روانیه زنک عقده ی پول داره تازه کلی بلا دیگه هم آورده حوصله ند ...

عزیزه دلم درکت میکنم واقعا ببین به بابات بخواین سنشم رفته بالا بچم بیاره عقب مونده چیزی میشه توکه بچه داری واگه قبول نکرد به پدرتون بگین یه خونه بگیر دست زنتوبگیر برو  میگی زنه پول داره چرا نمیره باخودش خونه بگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هر چقدر هم برات دردناک باشه باید بپذیری، بحث ارث نیست بحث ی خانمه ک شوهر کرده و از شوهرش انتظار ...

وای چی میگی تو رو خدا

به فکر کلاس و هنر چیه من اصلا شاغلم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اره دیدم رفته متخصص زنان ،حتما سنش ک بالاست طبیعی بچه دار نمیشه میخاد ای وی اف کنه چون ای وی اف هزین ...

چقدره

یعنی میگی تک پوش رو فروخته ؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وای چی میگی تو رو خدابه فکر کلاس و هنر چیه من اصلا شاغلم

خب دیگه الان مشکل چیه؟  شاغلی ک پس بزرگی و دغدغه نداری،  شما هم کم کم برید پی زندگی خودتون،  شما خودت رو جای این خانم بزار 

من به روح مادرم قسم میخورم اصلا یک زن مثل این زن زن پدرشون شده بود اینا از حرص سکته رو میزدنآبرو و ا ...

اره والا . داستان شمارو نشنیده میگن ربطی نداره به شما . هم سن ایشون بالاست همم میگی خرج شمارو هم به زور میده . بالاخره خیلی مربوطه به شما

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
خب دیگه الان مشکل چیه؟ شاغلی ک پس بزرگی و دغدغه نداری، شما هم کم کم برید پی زندگی خودتون، شما خود ...

مشکلم خواهرام و پدر بی فکرمه

وقتی پدرم طلاها رو میخرید میگفت اینها برای پس انداز هستن ولی کردنشون تو دست زن بابام آخرم برای هزینه ی بچه ی زن بابام میخوان بفروشن غلط کردن خب

روزگار خواهرای من سیاه کردن عید یک دست لباس برای اینها نخریدن 

برن بیرون از این خونه حق خواهرام بدن بعد هر غلطی دوست داشتن کنن

اره والا . داستان شمارو نشنیده میگن ربطی نداره به شما . هم سن ایشون بالاست همم میگی خرج شمارو هم به ...

این زن تو کوچکترین مسائل خانواده ما دخالت کرده آبرو برای ما نزاشته با بچه بازی هاش و هر چی پوله با بچه بازی و گریه به باد میده چطور میشه به ما ربط نداشته باشه

مشکلم خواهرام و پدر بی فکرمهوقتی پدرم طلاها رو میخرید میگفت اینها برای پس انداز هستن ولی کردنشون تو ...

من اولین باره تاپیک شما عزیز رو میخونم،  در شرایط تصمیم نیستم اما ببین راه حل چیه...  بالاخره چی تو این زن دیده؟!  پدرتون ثروت داره ک فرمودی ارث ببره؟! 

یکاری کنین طلاقش بده زنیکه رو

ابرو نزاشتن برای ما بارها تا دم طلاق رفتن 

بارها خونه رو زن بابام ترک کرده

یکبار خواهرج دوستاش برای تولدش جوجه براش خریده بودن خواهرمم تو اتاق خودش گذاشته بودشون میخواست ببره روستا پیش مادربزرگم آخر هفته

با اینها بره قبلا هم گفتم هر آخر هفته میره شهرشون یا مسافرت شهر دیگه دوتایی زن بابام و بابام

اینم وزه خانم گریه کرد خونه رو ترک کرد زنگ زد به عمه هام زنگ زد به ما انگار با بچه ی ۵ ساله طرف هستیم خب حالا  شاید بگید میترسه اینا تو حیاطشون خودشون مرغ و اردک و ... داشتن حتی هنوزم برنج فریزر میکنه میبره براشون😳 😳😳 

یکبار هم اردک خواهرم رو از بالکن پرت کرد پایین 

بخدا میگم روانیه مشکل داره اصلا 

ابرو نزاشتن برای ما بارها تا دم طلاق رفتن بارها خونه رو زن بابام ترک کردهیکبار خواهرج دوستاش برای تو ...

وااای بچه اردوک روچجور دلش اومده بندازه اخه خدالعنتش کنه یه روانیه کامله عزیزم وقتی باباتون نیس روزگارش روسیاه ‌کنین میدونم سخته ولی باهاش بدباشین مثل خودش باشین ایناروتامرز طلاق بکشین بد خودتون بزنین بگین اون کرده  یه کارای بکنین باباتوازش زده شه باهمین آدمی نباید زیرین سقف بود

من اولین باره تاپیک شما عزیز رو میخونم، در شرایط تصمیم نیستم اما ببین راه حل چیه... بالاخره چی تو ...

حالا زیاد ثروت خاصی نداره ولی داره

زمین  کشاورزی داره با نخلستان

مثلا درآمد زمین ها ماه سیب زمینی کاشته بودن  ۳۰۰ میلیون بود کلش رو زن بابام تو دو هفته خرج کرد بخدا قسم فقط یک ۱۰۰ تومنه طلا خرید بقیش همش خرج خودش یعنی به ما بچه ها اصلا نگفتن پول لازم دارید یا نه حتی خواهرام که تو همون خونه اس 

دوتا خونه هم هست که اونها به اسم مادرمه 

یک ویلا هم تو روستا