2777
2789
عنوان

خانومایی ک باردار شدید توروخدا بهم روحیه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 48 پست
الهی سالم باشه دخترا فرشتن بخدا دختر داشته باشی ارامش داری اینو اکثر اونایی که دختر دارن میگن تازه د ...

اره منم بخاطر همون تروماها و خاطرات بد کودکی،‌ و اینکه همش تو ذهنم پسر بود یهو گفت دختررره شوکه شدم الان دیگه عادت کردم هرچی خدا بخواد 

بااینکه تهوع داشتم ولی یسره ام‌گشنم بود بیشتر وزن بارداریو همون موقع گرفتم وبعدش فقط یا کم کردم یاثابت بودم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متشکرم عزیزم❤️

عزیزم إن شاءالله به سلامتی فارغ بشی

بعدسقطت کورتاژ هم شدی؟

یعنی حتی یک ماه هم جلوگیری نکردی؟بچه ات چن هفته بود؟

آخه دورازجونت تازه سقط ککورتاژ شدم نمیخوام ششماه صبر کنم

چون سنم بالاس

البته من قبل این هم سقط وکورتاژشدم بخاطرهمین میترسم

من از ۸ هفته شروع شد تا ۱۸ هفته ادامه داشت یه بار صبح بالا میاوردم یه بار شب از بوی عطر هم بدم میومد ...

ینی تا ۱۸ هفته ویار بد داشتید یا مثلا از ۱۶ هفته بهتر شدید؟

عزیزم إن شاءالله به سلامتی فارغ بشیبعدسقطت کورتاژ هم شدی؟یعنی حتی یک ماه هم جلوگیری نکردی؟بچه ات چن ...

کورتاژ نشدم بخاطر ضخامت اندومتر بعد کورتاژ میگن صبر کنید 

به منم گفتن سه ماه بعد اقدام کن 

ببین اما اگه گفتن ۶ ماه صبر کن تو دوماه بعد اقدام کن 

تو اطرافیانم زیاد بودن بعد کورتاژ صبور نبودن و باردارشدن و بچه سالم ب دنیا اومد

من البته فک نمیکردم اون تایم تخمک گذاری داشته باشم و اینجوری شد

قرص دمیترون بخور من سر هردوتا بچه هام میخوردم سر پسرم تهوعم کمتر بود سر دخترم افتضاح بودم. تا آخر۴ماهگی هم تهوع داشتم شدید

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

اره منم بخاطر همون تروماها و خاطرات بد کودکی،‌ و اینکه همش تو ذهنم پسر بود یهو گفت دختررره شوکه شدم ...

انشالله بهترین ها برای شما و خانواده عزیزتون رقم بخوره🙏🏻

ینی تا ۱۸ هفته ویار بد داشتید یا مثلا از ۱۶ هفته بهتر شدید؟

از ۱۵ یکم بهتر شدم دوباره حالم بد بود تا ۱۸ هفته . من کل بارداری حالم بد بود بدن درد داشتم مدام. فشارم بالا بود. تب و لرز داشتم دندونم عفونت میکرد. ان شاالله برای شما راحت باشه و بسلامتی زایمان کنی 

جای قول و قرار هایمان امن است، درست زیر پاهای تو 

خدا از دهنت بشنوه برای منم همین شه الهی

قربونت انشالله گفتی هفته چندی؟هنوکجنسیت معلوم نشده؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.