2777
2789
عنوان

خانومایی ک باردار شدید توروخدا بهم روحیه بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 48 پست
عزیزم روز چندم اقدام بی بی چکت مثبت شد؟

بحث بارداری من جز عجایب من تازه سقط کرده بودم و ۱۲ اردیبهشت خونریزی سقطم تموم شد و دکتر گفت تخمک گذاریت احتمالا دو هفته تا یه ماه بعد 

منم جسارتا گفتم کو تا اون موقع و دیگه جلوگیری نکردم و ۴ هفته بعد با یک بیبی چک هاله ای که فردا صبح تو سطل زباله فهمیدم هاله انداخته متوجه شدم باردارم (شب قبلش هاله هم نداشت)و با توجه به سونوگرافی روز لقاح شد ۱۲ اردیبهشت!! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ جون میشه برای منم بره😍🙏🏻🙏🏻

انشاءالله که میره اما بغضیا تا آخر دارن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

بحث بارداری من جز عجایب من تازه سقط کرده بودم و ۱۲ اردیبهشت خونریزی سقطم تموم شد و دکتر گفت تخمک گذا ...

مبارکه عزیزم،انشاالله بسلامتی زایمان کنی

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
من حالت تهوع و استفراغ از هشت هفتگی شروع شد تا نهایت ۱۸ هفتگی اینا تموم شد کم کم ... خیلی بد بود از ...

منم فک کنم دخترم عین توام اما کاش پسر باشه

میگم بعد ۱۸ هفته حساسیتت ب بو ها هم رفت؟

منم فک کنم دخترم عین توام اما کاش پسر باشهمیگم بعد ۱۸ هفته حساسیتت ب بو ها هم رفت؟

منم قبل بارداری بچه پسر دوست داشتم همه میگن به پسر میخوری ولی دختر شده دیگه الان ۳۳ هفتمه،  بچه اولمه، توچی

منم قبل بارداری بچه پسر دوست داشتم همه میگن به پسر میخوری ولی دختر شده دیگه الان ۳۳ هفتمه، بچه اولم ...

من جنسیتشو نمیدونم بچه اول ولی دوست دارم پسر شه خیلی زیاد 

منم قبل بارداری بچه پسر دوست داشتم همه میگن به پسر میخوری ولی دختر شده دیگه الان ۳۳ هفتمه، بچه اولم ...

الهی سالم باشه دخترا فرشتن بخدا دختر داشته باشی ارامش داری اینو اکثر اونایی که دختر دارن میگن تازه دلسوزم هست اما من یه سری تروما هایی دارم در کودکی دوست ندارم دختر دار شم حتی بهش فکر میکنم عصبی میشم

من ماه آخر بارداریم الان 

ولی ولییی تا ماه ۴ تهوه داشتم ویهو قطع شد بچممپسره 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.