2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رسم دارن هر کی می‌ره سفر زیارتی تو راهی میدن لر ها اینجور هستن عیب نمی‌بینن

ماهم رسم داریم میدیم تو راهی 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

اگر راضی نیست نده

از ته دل راضی نباشه حلال نیست

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

خب من ناراحتم که نمیده همه دادن من خجالت میکشم

یواشکی بامامانت صحبت کن بگو دستمون خالیه ناراحت نباش عزیزم بعدا باسیاست وآرامش باهمسرت صحبت کن وبگو چقد دلت گرفته بگو کاش ماهم میتونستیم پول بدیم اگه میتونی براتوراهیشون چیزی ببری هم خوبه

عزیزان ما رسم داریم دیگه نمیدونم چراشو به شوهرمم گفتم گفت باشه بعدش گفت نه نمیدم اون ینی بابام به دخترش داده حالا عیدی و تولد اینا هر وقت بهش بگم میزنه اینو نمیدونم چرا نمیزنه 

شوهر من که اینجوری نیست..شوهرمم اتفاقا هیچوقت از کسی پول نگرفته و نمیگیره.بابامم همینطوره

افرین به شوهرت 😂

چی باید میگفتم واقعا !!!

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اصلا ما ترکها همچین رسمی نداریم من خودم تعجب کردم اولین باره میشنوم

چرا بابا .شوهرم اینا ترکن .پارسال مامانش رفت کربلا .من خودم بهش ۵۰۰ پول دادم با روسری و خوراکی .بعد زنگ زده بود به زور از شوهرم ۵ تومن پول میخواست .

😐

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه که برای پدر مادر پول نمی‌ده یه تو راهی بخر بده ببرن جدا از این حرفا شوهرت میتونست با این حرف مجا ...

میگم اونجا نبودم رفتنی کلا من دورم ازشون اومدم ی شهر دیگه اونای شهر دیگن 

ما این رسم رو داریم.قبلا می دادن جدیدا دیگه نمی‌دن. کاری به رسم و رسوم نداریم که کیا دارن کیا ندارن. اسی اگه می تونی پولی جور کنی از یه جا جور کن بده بهشون اگه رسمتون خیلی جدی هس.اگه دلبخواهی هم هس‌که هیچی ولش کن نمی خواد بدی.