2777
2789

میگم اونا من رفتنی دادن میگه به دخترش داده و اینا من نمیدم منم واقعا ناراحتم اخه همه دادن من ندم بد میشه چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش دلخوری هم تو زندگیت ایجادنکن ارزش نداره اگه باشوهرت دعوا کنی مطمئنا خانوادت خیلی بیشتر ناراحت میشن فقط یادت باشه یه پولی همیشه پشت دست داشته باش یا سرکاربرو که درآمدی داشته باشی برااینجور هزینه ها

وا چرا باید پول بدین؟؟🤔🤔من پدرم اصلا قبول نمیکنه هیچوقت پول بدم بهش ناراحت میشه...

والا شوهر ما جیب بابامونا نزنه پول دادن پیشکش

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
ندارم اولش گفت میدم خرج کردم الان ندارم

خوب .

نداره بده .

اجباری که نیست .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

بابام سرمو ميبره اينكارو كنم!كوچيكتر مگه براي بزرگتر پول توي جيب ميزارع؟اجيل بخر بزار داخل چمدانش.

عزیزم منو خانوادم مجبور نکردن خودم میگم و اینکه من ازشون دورم رفتنی اونجا نبودم