2777
2789
عنوان

بیان یک نصیحت مهم بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 29 پست

ممنونم ک تجربت رو در میون گذاشتی💙

تا دلت میخواد لایک کن ریپ بزن راحت باش. نه کاربر قدیمم نه جدید، یچیزی بین این دوتا. از سال ۱۳۲۰ تو سایت بودم. فکنم تنها امضایی که داری میخونی و نگفته صلوات بفرست همینه. بنظرم نینی سایت باید تغییر نام بده. یکم دیگه تعداد آقایون بیشتر بشه اسمشو میذاریم «فادر سایت». درست میشه دایی‌. هرچقدر هم از زادگاهت ناراضی باشی باز هم افتخاری داری و اون افتخار اینه که تو از نسل کوروش بزرگ هستی. درود بر کوروش بزرگ. تو بعضی تاپیک ها که میرم یا بعضی پست هارو که میبینم قیافم میشه مثل پروفایلم.  حامی محیط زیست, حقوق بشر, و حقوق حیوانات. بسیارخب به پایان رسید این امضا، حکایت همچنان باقیست... گزینه بستن رو بزن برو به دیدار امضای بعدی. بدرود. خاموشم؛ اما دارم به آواز غم خود میدهم گوش⁦・◡・

ارهخستم از دستش از بچگی تنها بودم و نزدکیش نبودم هزار فعه بهم گفته مهری بهت ندارم منم از همون اول نم ...

به منم زیاد گفت 

ولی ب بقیه نگفت 

اگه رفتارش با بقیه هم همین بود میگفتم مدلشه 

اما مدلش نیست انگار من هیچوقت بچش نبودم من خیلی دوستش دارم اون منو دوست نداره رفتارش باهام خوب نیست 

لج میکنه نمیدونم ...واقعا نمیدونم...بهترین ها رو برای بقیه فراهم کرد اما من از همه موفق‌تر شدم ولی همچنان چشم انتظار کمک‌های منه 

یه متن دیدم میگف پدرمادرا همون بچهایی که گستاخ‌ترن رو بیشتر دوست دارن و ازشون تعریف میکنن:)

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصیحت دیگه ام من میکنم همیشه یه روزی خ استید ازدواج کنید چه دخترید چ پسرید فرق نداره حتماااا با ی ...

دقیقا

و حتما با همشهری خودتون ازدواج کنین

به هیچ عنوان راه دور ازدواج نکنین   جتی اگه دوساعت فاصله داشتین

۱۸۰ودرجه  فرهنگ ها فرق میکنه

هیچ وقت دور از خانواده نباشین

برین تو دهن شیر

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

کی بالاتر بود کی پایین ترعلت طلاق چی بود

ی زن وشوهر پسره بالاتر بود..

ی زن وشوهر دختره بالاتر

علت خسته شده بودن از اختلاف طبقاتی  داستانش مفصله خب 

ازقدیم گفتن کبوتر باکبوتر باز با باز

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ی زن وشوهر پسره بالاتر بود..ی زن وشوهر دختره بالاترعلت خسته شده بودن از اختلاف طبقاتی داستانش مفصله ...

اره دقیقا مفصله  پر از 

مشکلات   یکسری حرف ها فقط 

در حد حرف آسونه  

من وخواهرم بدبخت کردن بدون هیچ گونه تحقیقی مشاوره ای توواوج خوشگلی نمره الف دانشکاه عروسمون کردن ...

ببخشید ولی به حق حسین،خدا همچین پدر و مادری رو به سزای عملشون برسونه که ما رو له کردن و زندگیمون رو تباه کردن

باعث شدن من هیچوقت اعتماد به نفس نداشته باشم و همش فک کنم کافی نیستم 

همه حسرت موقعیت منو میخورن ولی من کمال‌گرام و همش حس کم بودن میکنم 

جوری که خودمو با دوستم مقایسه میکنم که ماشین خارجی زیر پاش ولی من هنوز اسنپ میگیرم 

میتونن برام ماشین بخرن یا حداقل زمینه رو فراهم کنن کار کنم نمیخوان:)

دقیقا و حتما با همشهری خودتون ازدواج کنینبه هیچ عنوان راه دور ازدواج نکنین جتی اگه دوساعت فاصله دا ...

دقیییقا..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببخشید ولی به حق حسین،خدا همچین پدر و مادری رو به سزای عملشون برسونه که ما رو له کردن و زندگیمون رو ...

هم  من وهم خواهرم از شاگرد زرنگ ها بودیم

تو اوج کنکور منو عروس کردن که ۵ سال طلاقم طول کشید

و چون دیر وکیل گرفت

کارهای قانونی خودم  انجام می‌دادم،  تو ۱۹ سالگی

نتوستم دانشکاه برم ، و به خاطر یک عدم اطلاع قانونی

گول همسر سابقم خوردم  باکرگیم، از دست دادم

خلاصه روزی که اواستم طلاقم بگیرم

دهن روزه صبح زود شوهرم درحد مرگ کتکم زد که مهریم ببخشم و طلاق بگیرم و.........

هنوز که هنوزه  منو مقصر طلاق میدونن

هیچوقت پدرم نمیبخشم اینقدر منو  مقصر میدونست پشتم نبود

ببخشید ولی به حق حسین،خدا همچین پدر و مادری رو به سزای عملشون برسونه که ما رو له کردن و زندگیمون رو ...

چون درد من و تو  مشترکه

هیچ وقت حلالش نمیکنم  این همه پول ودارایی پس‌انداز میکنه

و خرج پسراش 

به ما دختراش انگار صدقه میده

الانم همون وضعیته یا بدتر شده از قبل؟منکه نگاه مامانم میکنم حالم گرفته میشه اینقد انرژی منفی داره جو ...

نمیدونم سعی می‌کنم ارتباطم رو باهاش به حداقل برسونم 

زیاد صحبت نمی‌کنیم دیگه چون تهش به دعوا ختم میشه

چون درد من و تو مشترکههیچ وقت حلالش نمیکنم این همه پول ودارایی پس‌انداز میکنهو خرج پسراش به ما دخت ...

کاش به من میدادن ولی صدقه میدادن 

من ازم پول میگیرن ولی اگه بخوام یه سر سوزن خرج خودم کنم دیگه انقدر میگن تا پشیمون بشم

منم راهشو یاد گرفتم خودمو به نداری میزنم ک ازم پول نخوان و هرچی میخرم هم قائم میکنم 

انگار ن انگار پدرومادر خودمن انگار پدرشوهر مادرشوهرن