2777
2789
عنوان

بیان یک نصیحت مهم بکنم

222 بازدید | 29 پست

اگه پدر ومادرتون   مخصوصا پدرتون بی مسئولیت هستن

و از اون دسته آدم هایی هستن همش سرزنشت،  میکنن  همش مقایسه میکنن   اگه پسر دوستن   ازدواج نکنین   اگه هم خواستین بکنین زود زیر ۲۵  ،۲۶ ازدواج نکنین     حتما حتما شاغل بشین قبلش بعد ازدواج  کنین

اینو از روی دوتا تجربه مثل هم میگم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا ولی مادر چی؟؟؟

منم مادر...آخ مادر

حاضر نبود یه قدم برا موفقیتم برداره ولی انتظارت فضایی و سرزنش و مقایسه 

اگه نمیتونست اینقدر حرص نمیخوردم داشت و نمی‌داد 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

یه نصیحت دیگه ام من میکنم همیشه یه روزی خ استید ازدواج کنید چه دخترید چ پسرید فرق نداره حتماااا با یه خانواده که درحد خودتونه وضعیت مالیش ازدواج کنید اینکه تویک سطح باشید خیلی اهمیت داره اینو منم از رودوتاتجربه میگم که به تازگی طلاق گرفتن یکی بعد ۴ سال یکی بعد ۷ سال گفتن اشتباه محض بود 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه نصیحت دیگه ام من میکنم همیشه یه روزی خ استید ازدواج کنید چه دخترید چ پسرید فرق نداره حتماااا با ی ...

من تو دوران نامزدی متوجهش شدم و به هم زدم خداراشکر

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

منم مادر...آخ مادرحاضر نبود یه قدم برا موفقیتم برداره ولی انتظارت فضایی و سرزنش و مقایسه اگه نمیتونس ...

اره

خستم از دستش از بچگی تنها بودم و نزدکیش نبودم هزار فعه بهم گفته مهری بهت ندارم منم از همون اول نمی‌خواست

خودمم نمیدونم 

من تو دوران نامزدی متوجهش شدم و به هم زدم خداراشکر

خداروشکررعزیزم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه نصیحت دیگه ام من میکنم همیشه یه روزی خ استید ازدواج کنید چه دخترید چ پسرید فرق نداره حتماااا با ی ...

کی بالاتر بود کی پایین تر

علت طلاق چی بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

منم مادر...آخ مادرحاضر نبود یه قدم برا موفقیتم برداره ولی انتظارت فضایی و سرزنش و مقایسه اگه نمیتونس ...

من وخواهرم بدبخت کردن بدون هیچ گونه تحقیقی مشاوره ای  

توواوج  خوشگلی  نمره الف دانشکاه عروسمون کردن ، 

بعد طرف  هر غلطی دلش خداست باما کرد   ، 

پدرم از اینکه   نگن دخترش طلاق گرفته

هیچ وقت  پشتمون نبود

و.......  گذاشت طرف قشنگ زیر دست وپاش مارو له  کنه

و پدرمون،همش میگفت ما مقصریم ، که یک وقت  طلاق نگیریم سربارش،بشیم...

دلم خونه 

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین