2777
2789

شما فک کن طرف پارتنر داره، درس میخونه،کلاس بیرون میره، بیرونم کار میکنه

حالا رابطش با پارتنرش عالی با خانوادش عالی با همکارا و همکلاسیا عالی ،نمراتش همیشه عالی ،تمریناتش سروقت ،خوابش تنظیم ،اعصاب و روان خوب ،تفریحات سر جاش ، باشگاه هم میره ،سر تایم هم همه جا میرسه تازه پوستش هم خوبه موهاش خوبه روزی ۸ لیوان هم آب میخوره

بعددد همه این کارارو وقتی پریود هم هست همینطوری انجام میده بدون تغییر مود 

بعد من  پارتنر ندارم رابطمم با هیچکی خوب نیس تازه همیشه هم دیر میرسم بعلاوه وقتی پریودم که همه چی رو هواس 

بعد همون شخص تعداد دیتایی که با پارتنر رفته چند صدبرابر تعداد بیرون رفتنهای من با یدونه رفیقمه 

الان علت تفاوت تو چیه😐

آدما میان ‌و میرن و باعث می‌شن یه سری آهنگ‌هارو هروقت گوش بدی غمگین شی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم فعاله وبرنامه ریزی داره ومتعهد به برنامه شه. 

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

چون هورمون های بدنش تنظیم هست و ویتامین و مواد مغذی کم و کسری نداره جدی میگم اینو . و روتین و نظم داره و به این نظم پایبند هست

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

ما تو کلاس یکی داشتیم مامانش بش میگف 

خر...اب بازیتو بکن در کنارش درستم بخون که به یه جایی یرسی اگ به جایی رسیدی حرف و حدیث نمیشه همه چیو به دختر تو خونه میچسبونن😐😐😐😐😐😐 پررررام ریخت از مامانه