2777
2789

ترنج تو ابکو

خدایا دلیل این همه خوشبختی که بهم دادی نمیدونم ... میدونی که لحظه ای از یادت غافل نیستم.خیلی دوست دارم و ممنونت هستم که تا این لحظه هرچی ازت خواستم بی دریغ و به سرعت بهم دادی .این دل شاد و خوشبختی رو هیچ وقت ازم نگیر و به همه دوستانم هم عطا بفرما😍😍😍الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالیشویی خراسان بدون پیشوند وپسوند

من پارسال دادم راضی بودم

ولی ب نظرم الان دیگه چون سرشون شلوغه بیشتر قالیشوییها خیلی تمیز نمیشورن و بعدشم ب اعتراضات رسیدگی نمیکنن

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙
قالیشویی خراسان بدون پیشوند وپسوند من پارسال دادم راضی بودم ولی ب نظرم الان دیگه چون سرشون شلوغه ب ...

ای بابا جدی من گفتم اخر اخر بشورم که بچه هام کثیف نکنن فرشام کرمه طرح برجسته اس هرجایی نمیتونم بدم بشورن

اگر+خدا باشی منهای همه میتوانی زندگی کنی❤
من خودم زنگیدم قیمت هفتصدشانه روهم ۴۸ گف بنظرم ولی بازم بیخیال شدم گذاشتم واس بعدعید اگ خیلی واجب ...

نه خوب خیلی کثیفه با دوتا پسره شررررر شیطون خودتون فکر کنید چه اوضاعی داره

اگر+خدا باشی منهای همه میتوانی زندگی کنی❤
ای بابا جدی من گفتم اخر اخر بشورم که بچه هام کثیف نکنن فرشام کرمه طرح برجسته اس هرجایی نمیتونم بدم ب ...

آره منم فرشام کثیفن از دست وروجکم

ولی خب دیدم چن تاماشین قالیشویی توخیابون چجوری فرشا روهم تلنبار کرده بودن 

ولی موقع خلوتی خیلی خیلی مرتب روهم میچینن و البته فرشت خراب نمیشه

اگ واجبت نیس اونقدرا فعلا شامپو فرش بکش

میشه واس سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین ❤ فداتون بشم 💙