2777
2789
عنوان

خواهرزادم کتکم زد

204 بازدید | 25 پست

بچه ها خواهرزادم با خواهر کوچیکم داشتن دعوا میکردم خواهرزادم داشت گاز میزد بخدا فقد گفتم گاز نزن یهو حمله ور شد چنتا محکم جوری که قرمز شد زد بهم منم سکوت کردم هیچی نگفتم بعد چند دقیقه گفتم دیگ اصلا باهات حرف نمیزنم یهو خاهرمم گفت خب حرف نزن منم گفتم من بخاطر احترام به تو پا نشدم نزدم تو دهن دخترت بعد تو اینجوری میگی پاشدم رفتم تو اتاقم ولی انقد دلم شکست که حد ندارع😔گریه کردم یساعت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقد به بچش به آرومی گفتم دیگ باهات حرف نمیزنم اینطور کرد میزدمش که منو میکشت

اگر خیلی روی بچه اس حساسه برای تربیتش وقت بگذاره 

میخواست چیکار کنه؟ 

دفعات بعدی سرت رو میذاره روی سینت شما هم باید سکوت کنی

اگر خیلی روی بچه اس حساسه برای تربیتش وقت بگذاره میخواست چیکار کنه؟ دفعات بعدی سرت رو میذاره روی سین ...

الآنم پشیمونم نزدم تو گوشش ولی سری بعدی حتما میزنم دیگم با این وحشی حرف ندارم چندماهه اومده خونمون با ننش تو اتاق همه من تو حال هیچی نگفتم فک کرده خبریه