2777
2789
عنوان

طبیعیه که امشب همش اشکم در میاد

75 بازدید | 9 پست

فردا تولد یکسالگی دخترمه همش یاد پارسال میفتم هی احساساتی میشم گریه ام میگیره 

پریود هم هستم دیگه کلا رد دادم فقط دلم میخواد گریه کنم

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

طبیعیه مبارک باشه 

انشاالله ذوق دانشگاه رفتنش عروس شدنش

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه مبارک باشه انشاالله ذوق دانشگاه رفتنش عروس شدنش

قربونت♥️

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

ای جانم تولدشون پرتکرار

قربونت عزیزم

منم شوهرم رفته کربلا تازه زایمان کردم...کل روز کارم شده گریه...قبلا یک شرمی حیایی جلو مامان بابام گر ...

شوهر منم قرار پنجشنبه بره و امروز به من گفت ولی بخاطر تولد دخترم نمی‌خوام عصبانی بشم و حالم گرفته بشه

شوهر منم قرار پنجشنبه بره و امروز به من گفت ولی بخاطر تولد دخترم نمی‌خوام عصبانی بشم و حالم گرفته بش ...

میفهمم...من صلح روزی که شوهرم شبش میخواست بره فهمیدم... قبلش حرفایی میزد ولی فکر میکردم یهویی بخواد اینجوری بره.. .هعیییی😅🥲

میفهمم...من صلح روزی که شوهرم شبش میخواست بره فهمیدم... قبلش حرفایی میزد ولی فکر میکردم یهویی بخواد ...

من به شوهرم گفتم نرو ولی هیچ اهمیتی به حرف من نداد و کار خودشو کرد..بدجور خودشو از چشمم انداخت

من به شوهرم گفتم نرو ولی هیچ اهمیتی به حرف من نداد و کار خودشو کرد..بدجور خودشو از چشمم انداخت

💔💔چی بگم...من خودم دیدم خیلی دلش میخواد بره گریه و... گفتم برو..ولی خب هروقت حرفشو زد جلوش به هق هق و گریه افتادم که دلم تنگ میشه و... 

ولی رفت😅🥲از اولم میدونستم میره درهرحال... 

اشکال نداره خواهر بهش فکر نکن...منم خیلی داغونم ولی چه میشه کرد... تصمیم گرفتم خودمو با فیلم سرگرم کنم. کل روز کارم سده گربه نمیدونم چطور یک هفته قرار بگذره