2777
2789

رمان ما تمامش میکنیم رو بخونی خوبه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با شوهرم مشکل دارم بخاطر بچه هام مجبورم بشینم

پای بچه ک میاد وسط همه چی میپیچه بهم ،عقل میگه برو ولی قلب میگه پس بچه هات چی

عزیزم کلی پادکست و کتاب هست ک گوش بدی ،حالا ک میگی مجبورم بمونم پس کلافاتو یکی یک حداقل سعی کن باز کنی 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها چند سالشونه؟وابسته تو هستن؟

شدیدا وابسته م هستن و خودمم طاقت دوریشون ندارم برا یکساعت 

۱۱ ساله ۵ساله۲ساله 

اولی و سومی پسر

اگه 200 میلیونم داشتم نمی موندم 

خونه به نامم هست

زیر نظر مشاورم اما همش فکر طلاق هستم

چ عالی ک کمک گرفتی از مشاور

طلاق زمینه سازی میخواد با بچه،باید از لحاظ درامد،سرپناه،مطمئن بشی،اگر اینا اوکی هست بدون بچه ها تو خونه ای ک طلاق عاطفی و دعوا و...باشه بدترین ضریه هارو میخورن

چ عالی ک کمک گرفتی از مشاورطلاق زمینه سازی میخواد با بچه،باید از لحاظ درامد،سرپناه،مطمئن بشی،اگر این ...

دارم متلاشی میشم...  

۳٠ سالمه همه مریضی روحی جسمی گرفتم تو این دیونه خونه 

چ عالی ک کمک گرفتی از مشاورطلاق زمینه سازی میخواد با بچه،باید از لحاظ درامد،سرپناه،مطمئن بشی،اگر این ...

دقيقا شرايط منم مثل اسي هستش، واقعا دل موندن و پاي رفتن ندارم بخاطر بچه ها، ولي احساس ميكنم برم بچه ها به شدت آسيب ميبينن، خيلي خيلي وابسته من هستن ٥ و ٧ سالشونه دخترن

دقيقا شرايط منم مثل اسي هستش، واقعا دل موندن و پاي رفتن ندارم بخاطر بچه ها، ولي احساس ميكنم برم بچه ...

مشاور به من گفت بخاطر بچه ها بمون چون بدون پدر آسیب می بینن 

مادر هم باید بالاسرشون باشه

مشاور به من گفت بخاطر بچه ها بمون چون بدون پدر آسیب می بینن مادر هم باید بالاسرشون باشه

من ميدونم اگه برم شوهرم به هيچ عنوان بچه ها رو به من نميده، الان دارم اذيت ميشم ولي اگه برم اذيت شدنم چندين براير ميشه بخاطر دوري از بچه ها

دارم متلاشی میشم... ۳٠ سالمه همه مریضی روحی جسمی گرفتم تو این دیونه خونه

امیدوارم بتونی از پس ترسات بربیای،خدا برات قشنگ بچینه عزیزم

دقيقا شرايط منم مثل اسي هستش، واقعا دل موندن و پاي رفتن ندارم بخاطر بچه ها، ولي احساس ميكنم برم بچه ...

خیلی سخته عزیزم امیدوارم بهتر ش،شمام مشاوره رفتی؟؟سعی کردین برا بهتر شدن اوضاع؟