2777
2789
امیدوارم بتونی از پس ترسات بربیای،خدا برات قشنگ بچینه عزیزم

ممنونم 

چندین بار برا طلاق اقدام کردم حتی مهریه اجرا گذاشتم بازم برگشتم 

😔مسئولیت سه تا بچه خیلی سنگینه بدون پشتوانه

خیلی سخته عزیزم امیدوارم بهتر ش،شمام مشاوره رفتی؟؟سعی کردین برا بهتر شدن اوضاع؟

مشاوره نرفتم ، شوهرم اصلا همكاري نميكنه ، اصلا ايرادي از خودش نميبينه كه بياد، با پدرم و پدر همسرم صحبت كردم و در جريان هستن و كاملا حق رو بمن دادن و گفتن خودت تصميم بگير

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم چندین بار برا طلاق اقدام کردم حتی مهریه اجرا گذاشتم بازم برگشتم 😔مسئولیت سه تا بچه خیلی سنگی ...

بله سناشونم کمه،امیدوارم مشاوره اقلا قوی ترت کنه خودتم پادکستای روانشناسی و خودشناسی گوش بده

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

مشاوره نرفتم ، شوهرم اصلا همكاري نميكنه ، اصلا ايرادي از خودش نميبينه كه بياد، با پدرم و پدر همسرم ص ...

احتمالا خودشیفته ست،ی وقتا مجبوریم رو خودمون فقط کارکنیم ک قوی تر شیم و ی چیزایی رومون اثرنذاره

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

توروخدا اگه بچه دارین اصلن به طلاق فکر نکنین بدون بچه ها داغون میشین یه طوری سعی کن قلق شوهرت بیاد د ...

پسرم میگه چرا بااین مرد ازدواج کردی 

میگه مامان جداشو ازش 

هرروز جنگ دارن باهم 

با منم همینطور 

شوهرم خسیس مواد غذایی زورش میاد بخره 

خیلی تندخو هست اصلا به خودش نمیرسه 

واقعاً کنارش داریم زجر میکشیم 

دقيقا هميني هستش كه گفتي ، خود شيفته و غرور بيش از حد داشتن

خیییلی سخته کناراومدن با مرد خودشیفته

پسرم میگه چرا بااین مرد ازدواج کردی میگه مامان جداشو ازش هرروز جنگ دارن باهم با منم همینطور شوهرم خس ...

سلام عزیزم امیدوارم روزگارت از این به بعد خوش بگذره،درخواست دوستی مو قبول کن بهم پیام بده 

سلام عزیزم امیدوارم روزگارت از این به بعد خوش بگذره،درخواست دوستی مو قبول کن بهم پیام بده

ممنونم 

همینجا بگو لطفاً 

آخه من تو شخصی حوصلم نمیکشه هی صفحه رو رفرش کنم 

شدیدا وابسته م هستن و خودمم طاقت دوریشون ندارم برا یکساعت ۱۱ ساله ۵ساله۲ساله اولی و سومی پسراگه 200 ...

خب خونه مال خودته خیلی راحت میتونی بندازیش بیرون کلیدای خونه هم عوض کنی

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

فکر کنم فقط مامان من شجاعت طلاق گرفتن داشت خداروشکر نذاشت تویه خونه وفضای متشنج بزرگ بشم

درامد داشت؟  

خونه داشته؟ 

خانواده ش حمایتش کرده؟ 

چندتا بچه بودین