2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگمدوسه روز پیش که خودمم فکر میکردم حاملم و شرایطم مثل تو بود میگفت حتما سقطش میکنم،الان که خیالم ...

چه قشنگ گفتی 

تا تو شرایطش نباشی نمیفهمی

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

لطفا خودت و همسرت خوووب فکر کنین و تصمیم بگیرین با توجه به شرایط خودتون و زندگیتون 

بنظرم زیادم به بقیه اطلاع ندین چون اگر هم تصمیم به سقط بگیرین ممکنه با حرفاشون بهتون عذاب وجدان بدن

حالا که اومده دیگه

چطور دلت میاد بچه خودتو بکشی؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

اینایی ک میگن سقط نکن چرت میگن 

بچه ای ک خانوادش نخوانش خوشبخت نمیشه 

اگ واقعا شرایطشو نداری سقطش کن و در حق اون بچه این ظلمو نکن 

بچه مسئولیت داره از خیلی چیزا باید براش بزنی 

اگه میبینی نمیتونی بندازی 

بچه خانواده میخواد رفاه میخواد 

اینایی ک میگن نهههه گناهههه نه فلانه همش احساسی و خودشون گند زدن ب زندگی بچه هاشون 

نه ترو خدا...گناه داره.چرا شرایطشو نداری؟از لحاظ مالی یا از یه لحاظ دیگه؟

اون قلبش داره میزنه🥺 چجور آخه سقطش کنی؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

نه ترو خدا...گناه داره.چرا شرایطشو نداری؟از لحاظ مالی یا از یه لحاظ دیگه؟اون قلبش داره میزنه🥺 چجور ...

ب هر دلیلی وقتی میگه نمیتونم 

کسی ک نمیتونه برچی بچه ایو بیاره ک زندگیش خراب شه اخه