من تقریبا چهار ماه پیش با شوهرم افتادیم دادگاه برای طلاق من پسرم ۱سالو نمیشه حضانت بچمو همه چیو نه حق ملاقات دادم به شوهرم ولی بعدش برگشتم سر زندگیم الان دیگه نتونستم باهاش ادامه بدم یعنی معتاده شیشه و گل میکشه الان کهمیخوام طلاق بگیرم بچمو نمیخوام بدم یعنی چون قبلا گفتم و حضانت دادم کاری نمیشه کرد؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عرض کردم یک قرارداد جاری هست مگر اینکه دادگاه قرارداد رو بهم بزنهاگر قرارداد دادیداگر میگید که یه با ...
بله فهمیدم ولی من چهار ماه پیش حضانت و همه چی دادم به پدرش حتی حق ملاقات هم نخواستم ولی بعد مدتی برگشتم زندگیم
ولی حالا نمیشه ساخت چون معتاده ولی اون قرار داد هم از طریق دادگاه هم نبوده از طریق شورای حل اختلاف هستش منظورم اینه چون قبلا دادم میتونه الان ازم بگیرتش یا باطله