من تقریبا چهار ماه پیش با شوهرم افتادیم دادگاه برای طلاق من پسرم ۱سالو نمیشه حضانت بچمو همه چیو نه حق ملاقات دادم به شوهرم ولی بعدش برگشتم سر زندگیم الان دیگه نتونستم باهاش ادامه بدم یعنی معتاده شیشه و گل میکشه الان کهمیخوام طلاق بگیرم بچمو نمیخوام بدم یعنی چون قبلا گفتم و حضانت دادم کاری نمیشه کرد؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عرض کردم یک قرارداد جاری هست مگر اینکه دادگاه قرارداد رو بهم بزنهاگر قرارداد دادیداگر میگید که یه با ...
بله فهمیدم ولی من چهار ماه پیش حضانت و همه چی دادم به پدرش حتی حق ملاقات هم نخواستم ولی بعد مدتی برگشتم زندگیم
ولی حالا نمیشه ساخت چون معتاده ولی اون قرار داد هم از طریق دادگاه هم نبوده از طریق شورای حل اختلاف هستش منظورم اینه چون قبلا دادم میتونه الان ازم بگیرتش یا باطله