2777
2789
عنوان

بالاخره لبولبو خریدم👻😾

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 35 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لبوبو چیست؟ 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( YJrFsMjES ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

وای 🤣

واقعا خنده نداره وقتی چیزو نمیدونید خوشمزگی کنید من ۳بار خریدم ۳مدل مختلف اشتباه تایپی بود 

وقتی کل اکسپولر ازش پره فک نمیکنم با این سن نتونم تلفظ کنم

خداشاهده هجدهمین کاربریمه از سال ۹۸ عضوم❤️🤣و مدام تعلیق میشم اگه کسی باور نمیکنه عکس تعلیقیامو میدم❤️💯

همون دوتومنشم فیکه اصلش چند ملیونه پولداراش میتونن بخرن یچیز مسغره بازیه

باور کن اگه لیسا و ریحانا و کیم کارداشیان نمیداختن و استفادش نمیکردن و لیسا تبلیغش رو نمی‌کرد الان هیچکس نمی‌دونست لبوبو چیه